2777
2789
عنوان

بچه های شما از کی کامل حرف زدن؟

2354 بازدید | 49 پست

پسرم تو ۲۲ ماهه حرف نمیزنه به نظرم‌میتونه ولی خودش نمیخواد حرف بزنه یک‌ دو‌ سه رو بلده بگه بعضی اوقات حواسم‌نیست بهش میبینم داره میگه ولی وقتی من بهش میگم بکو میگه هه هو هه یعنی یک‌ دو‌ سه

مامان میگه، بابا، چشم بابا ،دده، اکبر(اذان)ای وای

ای بابا ،جون،آب،ده،نه،عمه،دست دست

اینارو فقط میگه ولی چیز دیگه ای نمیگه من از نوزادیش همیشه بهش سلام میکردم تو بازی دالی به حای دالی میگفتم سلام ولی هرکاری میکنم سلام و یاد نمیگیره ولیتو تلوزیون چندروز پیش گفتن سریع تر پسرم تندی گفت سریع تر به نظرم میتونه حرف بزنه ولی نمیخواد فقط جیغ جیغ میکنه😐

میدونم بچه هارو نمیشه باهم مقایسه کرد ولی دوست دارم بدونم بچه های همسنش چیا میگن یا از کی کامل صحبت کردن

در ضمن پسر من همه چیزو‌کامل متوجه میشه یعنی هرکاری بگی انجام میده ولی اگه خودش کاری داشته باشه با ما یا میاد دستمون و میگیره میبره یا انقدر عه و عو میکنه تا بفهمیم چی میگه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

بعد یه سوال دیگه یهو‌از بعضی از کارتونا یا برنامه تلوزیونی میترسه مثلا کودک‌ شو رو نمیزاره ببینیم سریع کنترل و‌میاره که بزنیم‌یه کانال دیگه یا میره تو‌اتاق یه گوشه وامیسته 

یا از تبلیغ بیسکوییت مادر میترسه سریع میخواد کانال عوض بشه 

چرا؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوبه دیگه حرف میزنه تا چند ماه دیگه بیشتر حرف میزنه و دخترمن همینجوری بود از دوسالگی به بعد بیشتر حرف زد الان دوسال و نیمشه همه چی رو میتونه بگه جمله کوتاه هم میگه ولی اینکه بخواد تند تند و پشت سرهم سریع صحبت کنه نه 

دختر من تبلیغ بیسکوییت مادرو خیلی دوست داره چیز ترسناکی نداره که

خودمم نمیدونم از چی این تبلیغ بدش میاد

ازون تبلیغش که پسره نشسته رو صندلی غذاش و‌مامان و بابا و خپاهرش براش شکلک در میارن ازون خوشش نمیاد

دختر من تو ۱۵ ماهگی جمله های دو سه کلمه ای میگفت و ۱۸ ماهگی کامل صحبت میکرد

الان دو سال و دوماهشه همه چی میگه

الفبای فارسی و انگلیسی رو بلده

تا ۱۰ میشماره

حدود ۲۰ تایی هم شعر حفظه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
خودمم نمیدونم از چی این تبلیغ بدش میاد ازون تبلیغش که پسره نشسته رو صندلی غذاش و‌مامان و بابا و خپا ...

نمیدونم والا

شاید از شکلک دراوردنشون میترسه

اتفاقا دختر من اینو بیشتر از اونیکی تبلیغش دوست داره

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
دختر من تو ۱۵ ماهگی جمله های دو سه کلمه ای میگفت و ۱۸ ماهگی کامل صحبت میکرد الان دو سال و دوماهشه ه ...

ماشالله😍

خیلی باهاش صحبت میکردین؟

من احساس میکنم کوتاهی میکنم و‌‌زیا. باهاش حرف نمیزنم