2777
2789
عنوان

بچه های شما از کی کامل حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 49 پست
من تا دو سالگی اصلا تی وی رو براش روشن نکردم فقط باهاش حرف میزدم کتاب میخوندم شعر میخوندیم باباشم هم ...

پسره من تلوزیون روشنه زیاد نگاه نمیکنه ولی از صدای اون برنامه ای که خوشش نمیادم سریع عکس العمل نشون میده

ولی عاشق گوشیه😳تقصیر شوهرمه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
۴ماهگییییی؟😶😐حتما یادشون رفته وگرنه ازنظر علمی تارهای صوتی نوزاد ۴ماهه اصلا کامل نشده وکاملا ناقصه ...

بیا به مامانم بگو منم از گمراهی در بیار . من خودم تو راست و دروغش موندم😂😂

She is everything I ever wanted.... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم..پسرم ۲سال و ۷ماهشه کم کم داره جمله دوکلمه ای میگه..پسرخواهرشوهرم تو۳سالگی کم کم شر ...

راستش منم دیدم اطرافم دیر حرف زدن ولی الان انقدر بحث بیماریای جور واحور هست که بعضی وقتا نکران میشم

از جمله اوتیسم

واقعاااا ؟ برای من خیلی دور از ذهنه بچه چهارماهه حرف بزنه شاید منظورشون اغو اغو که همه بچه میگن از س ...

اره بابا محالهههههه بچه ۴ماهه حرف بزنه..اصلا تارهای صوتیش تشکیل نشده که بخواد حرف بزنه..بعضی بچه ها توی ۱۰ماه شروع میکنن به بابا یا ماما گفتن.البته خیلی کم..درحد دوکلمه ای

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه های شما کار اشتباه میکنن چطور عمس العمل نشون میدین؟

پسرم الان یاد کرفت در یخچال و باز کنه هرچقدر میگم این کار خوب نیست بازم این کار و میکنه میبینه ناراحتم میاد تو صورتم هی میگه مامان مامان یا باز میکنه میاد میگه دست نمیدونم چکار کنم اینحور مواقع

بیا به مامانم بگو منم از گمراهی در بیار . من خودم تو راست و دروغش موندم😂😂

جاری من میگفت که مامانم میگه تو ۷ماهگی میگفتی جیش دارم میبردمت دستشویی..یبار به مامانش گفتم چطوریادش دادین که تو ۷ماهگی جیش گفت..اونم گفت ۷ نه ۱۷..جاریم گفت نهههه توبه من ۷گفتی..خلاصه دعواشون شد..حتما به شماهم گفته ۱۴😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
راستش منم دیدم اطرافم دیر حرف زدن ولی الان انقدر بحث بیماریای جور واحور هست که بعضی وقتا نکران میشم ...

نه بابا اوتیسم علایم دیگه ای داره..دیر حرف زدن ژنتیکه کلا..پسرمنم همه چیزو میفهمید ولی نمیتونست حرف بزنه..کم کم شروع کرده..البته کامل نشده ها فقط نسبت به چندماه پیش بهترشده

من پسرمو بردم دکتر ٬ دکتر به من گفت کارتون مال بچه است براش بذار در حین کارتون دیدن هم بهش غذا بده اشکال نداره

الان هم کارتن مناسب سنش میذارم براش یکی این پوکویو یکی هم ماشا میشا که قشنگ میشینه میبینه و ازش چیز یاد میگیره 

بعضی وقتها هم شعرهای مهدکودکی هست که کارتونی هستند ولی انگلیسی هستند اونا رو هم خیلی دوست داره چون از بچگی براش میذاشتم با شعرهاش واقعا کیف می‌کنه و ادای خوندنو در میاره باهاشون

البته میدونم تا قبل از دوسالگی میگن تلویزیون ممنوع ولی من نتونستم 

واقعا با غذا خوردنش بینهایت مشکل داشتم که الان خوب شده

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
خودمم نمیدونم از چی این تبلیغ بدش میاد ازون تبلیغش که پسره نشسته رو صندلی غذاش و‌مامان و بابا و خپا ...

پسرمنم از بعضی تبلیغ ها میترسه رو میکنه بمن میگه هااااههههه و انگشت اشارشو میاره بالا بعد کنترلو میاره میگه عوضش کنین

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه