2777
2789
عنوان

بچه های شما از کی کامل حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 49 پست

دختر من 1سالشه از 3ماهگی مامان بابا رو گفت.کلا تلاش داشت واس حرف زدن تقریبا واضح تکرار میکرد اما الان که کلا مامان بابا نمیگه انگار پست رفت کرده فقط میگه دست دست و جیزه همییییبن.حرف هم میزنه اما نا مفهوم فقط صدا در میاره

وای من یه بار اون اوایل پسرم یه هفته اش بود زردی داشت بردیمش دکتر بعد من به دکتر گفتم خانم دکتر چرا من با پسرم حرف میزنم اصلا عکس العمل نشون نمی‌ده حتی نمیخنده نکنه اوتیسم داشته باشه 

یعنی یه نگاهی به من کرد که من همونجا فهمیدم به تخته ام کمه   الانم یادش میافتم یعنی حس دیوونه ها بهم دست میده دیگه روم نشد برم پیش اون دکتر 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم دخترت بچه ی باهوشیه.از چند وقتیش کلمه ها رو گفت

گفتم وارد ماه هفتم شد گفت ماما. بعدش اب. بعدش بابا همینطور کلمه هاش بیشتر شد وقتی ی سالش شد خیلی لغت بلد بود

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
فکر کنم دخترت بچه ی باهوشیه.از چند وقتیش کلمه ها رو گفت

اصلا هوش ربطی به دیر یازود حرف زدن نداره..زود یادیر به حرف افتادن ژنتیکیه..و عوامل محیطی هم تاثیرداره..هروقت تارهای صوتی بچه کامل شد خودش شروع میکنه به حرف زدن..برادرمن ۳سال ونیم حرف زد الان پزشکه..ایشالاه امسال تخصص میده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
2790
2778
2791
2779
2792