2777
2789
با اونی هستین که تو اهواز شوهرش سرشو برید؟بعد اون ندیدم یکیم که رسانه ای شد سال ۸۸ چندتا افغانی سرشو ...

رومینا اشرفی ک با داس سربربده شد 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

دختر روز نمیخواد عدالت میخواد. قانونی میخواد که طرف تو خیابون روز روشن دخترش با چاقو نکشه بعدش هیچی ...

برام سوال بود

هیع چی بگم ولا دختره گناه داشت ، زجر کش شد....

تو ایران اتفاقا به دخترا،خیلی بها داده میشه 

این مشکل خانواادگی بوده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اونی هستین که تو اهواز شوهرش سرشو برید؟بعد اون ندیدم یکیم که رسانه ای شد سال ۸۸ چندتا افغانی سرشو ...

کجای کاری دقیقا تا جایی که رسانه ای شده فقط تو فروردین همین ۴۰۴ چهل و پنج خانوم توسط پدر ، برادر یا شوهر جونشون از دست دادن، بیشتر پدر البته تعداد خیلی زیادی رسانه ای نمیشه و قتل این دخترا خودکشی عنوان میشه. 

همین هقته پیش فاطمه سلطانی باباش اومد تو خیابون چندین بار بهش چاقو زد کشتش،هزارتا مرد اونجا بودن هیچکدوم نرفتن جلوش بگیرن فقط وقتی شال بیوفته صداشون میندازن گلوشون غیرت داریم. ما خیلی وقته مردارو شناختیم 

برام سوال بود‌هیع چی بگم ولا دختره گناه داشت ، زجر کش شد....تو ایران اتفاقا به دخترا،خیلی بها داده م ...

دقیقا کجا بها داده میشه ؟ همینکه به قول شما این مشکل خانوادگی باعث قتل شد و هیچ قانونی جلوش نگرفت یعنی طرف مرداس . فهمش انقدر سخت نیست که الکی دشمنی میکنید 

خوبه که کلی ناز نازیمون میکنن کادو میگیریم گل میگیریم

کاش بیشتر ازینا روز دختر بود 😍😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

کجای کاری دقیقا تا جایی که رسانه ای شده فقط تو فروردین همین ۴۰۴ چهل و پنج خانوم توسط پدر ، برادر یا ...

خواهرم این آمارو از کجا در اوردی؟؟؟ چون خیلی عدد بزرگیه

منبعش چیه؟ معتبره؟؟

مطمئن باش اون مردایی که ازونجا رد میشدن کسی شالش بیوفته براش دست هم میزنن چه برسه بخوان غیرت بخرج بدن

دقیقا کجا بها داده میشه ؟ همینکه به قول شما این مشکل خانوادگی باعث قتل شد و هیچ قانونی جلوش نگرفت یع ...

اینکه توی بقیه کشورا دخترا هم میرن سربازی ولی این توی ایران قفله

اینکه توی ایران قانون میگه اگه میخوای با یه دختر بری داخل رابطه،قانونی و،شرعی باید امضا و تعهد بدی نسبت به اون دختر که فردا روزی یدفعه ولش نکنی بری 

‌‌

اینکه توی ایران برخلاف اکثر کشورا ، حدود شصت درصد دانشجو ها تو رشته های خاص دخترن....

و.... دیگه 

خود اقایون هم خیلی برای خانما احترام میزارن 

درسته چخین موضوع هایی پیش میاد ، ولی خب انصافا تو ایران به دخترا کم توجه نمیشه و بیشتر پسرا توجه میشه...

آها یادم اومدقدیمیه که داستانش فک کردم الانو میگی

الانم زیاده یه سرچ بکنین اسماشون بالامیاد من حضور ذهن ندارم

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃