نه بنظرم،روزا خیلی داره سریع میگذره،وقتی فهمیدم چندروز دیگه روز عید غدیره کپ کردم، تابستونم چشم برهم زدنی میرسه میشه ماه محرم،اصلا نمیفهمیم زندگی یعنی چی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تاوقتی به جرم عاشقی دختر سربریده بشه وقاتلش راست راست بگرده هیچ روزی روز دختر نیس
چون دخترا خودشون ارزش خودشونو پایین آوردن
دقیقا
همه این سایت تاپیکاش ضد زنه و زن ستیز
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
تاوقتی به جرم عاشقی دختر سربریده بشه وقاتلش راست راست بگرده هیچ روزی روز دختر نیس
چقددد حق گفتی واقعا:) دلم گرفت
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش