2777
2789
عنوان

ازدواج رو سخت نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 4187 بازدید | 198 پست

دخترا قبل ازدواج ممکنه عاشق بشن و بگن تو فقط باش بقیش مهم نیست، ولی همون دختر وقتی پول لباس و ارایشگاه و باشگاه یا هزار تا چیز دیگه بخواد و مرد بگه ندارم همون به خونش تشنه میشه

الان همسر منم درامدش کمه و هیچ تفریحی هم نداریم اگه امیدم به چهار تا تیکه زمینش نبود که فروش بره یک روزم تحملش نمیکردم با این شرایطش

ربطی به آسون گیری نداره همین کار که خودت گفتی سفر رفتن و و رستوران رفتن و...واقعا فکر میکنی این کار ...

نمیدونم

من که تا آخر عمرم همینم

اگه اینجوریه باید آرزوی عروسی کردن رو با خودم به گور ببرم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزا مال یکیه کاملا بدون دغدغه که سوسک بگیره دستش. والا الان یه دکتر میری ۴تا قرص خدا تومن سوسک ...

فکر کن مثلا اجاره خونه آت چند روز عقب افتاده صاحب خونه زنگ زده بعد تو خونه دنبال بازی کنی 😂😂یا مثلا موعد چک پاس کردند رسیده حسابت خالیه طرف میخواد چک تو برگشت بزنه تو شونه به دست وایسی مو ببافی بعد خانمت بگه من بافت مدل ماهی میخواستم نه ساده قهلم باهات 😂😂😂😂

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اسی اینایی که گفتی خیلی قشنگه اما خدانکنه گیر یه از خدا نشناس بیفتی....منم چه فکرا داشتم در مورد ازد ...

ای بابا مگه میشه آخه

باز خوبه راحت شدین

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

نمیدونم من که تا آخر عمرم همینماگه اینجوریه باید آرزوی عروسی کردن رو با خودم به گور ببرم

حقیقت آدم وقتی شرایط تو نداره یعنی اون زندگی داخلش هیچ سفر و تفریح و پیشرفتی نداره یه زندگی فقط بخور نمیر واقعا ازدواج نکنی راحت تری تا ازدواج کنی بزنه این وسط بچه دار هم بشی و....

بحث داشتیم امادر اون حد....یکسال آخر علاوه بر گل و حشیش....قرص ترامادول هم میخورد.....هی امروز رفتم ...

برا همین میگن تا شناخت کامل نشده نباید بچه اورد گناه دارن بچه های طلاق اینده با این وضعیت زندگیا

انشااله خدا درست کنه

فکر کن مثلا اجاره خونه آت چند روز عقب افتاده صاحب خونه زنگ زده بعد تو خونه دنبال بازی کنی 😂😂یا مثل ...

زندگی با همین چیزا قشنگه

زندگی با عشق و محبت قشنگ میشه

حالا اونایی ام که پولشون از پارو بالا میره هم دارن جدا میشن

فکر کن مثلا اجاره خونه آت چند روز عقب افتاده صاحب خونه زنگ زده بعد تو خونه دنبال بازی کنی 😂😂یا مثل ...

مشخصه هنوز به بلوغ فکری نرسیده هنوز نمیدونه دغدغه زندگی مستقل چیه برای شروع باید تا سی سالگی مستقل زندگی کنه همه چی با خودش بعد اگرهنوز به فکر گل و پروانه بود میشه ازدواج درست اگرنه سر دوسال طلاق میگیرن

آخه پسر خوب دخترا هم با امید و آرزو ازدواج میکننشرایط همه بده درست ولی منی که خونه بابام هیچی کم و ک ...

شما هم حق دارین

قبول دارم واقعا

زندگی با همین چیزا قشنگه زندگی با عشق و محبت قشنگ میشه حالا اونایی ام که پولشون از پارو بالا میره هم ...

وقتی بابت هر خواسته ای همسرت ازت ندارم الان نمیشه و...بشنوه اون موقع میفهمی که از تاب عشق و عاشقی هم کم شده

مشخصه هنوز به بلوغ فکری نرسیده هنوز نمیدونه دغدغه زندگی مستقل چیه برای شروع باید تا سی سالگی مستقل ز ...

ببخشید

زندگی با همین چیزا قشنگه زندگی با عشق و محبت قشنگ میشه حالا اونایی ام که پولشون از پارو بالا میره هم ...

تا حالا اجاره خونه دادی؟؟ موعد اجارت باشه پول نداشته باشی. سر سال رسیده باید رهنتو زیاد کنی دنبال خونه دیگه بگردی ک با رهنت جور دربیاد پول اثاث کشی و ماشین میدونی چقدره؟ میدونی هر طبقه کارگرا چقد پول اضافه میگیرن؟زندگی خیلی پیچیدس برای امتحان چن سال مستقل خونه اجاره کن بدون هیج کمکی همه کارا با خودت بعد ببین چن مرده حلاجی

والا داداش محبت کردن فقط برای کسی ارزش داره بجای اینکه ازت دور بشه،قدرتو بدونه زیادیش هم دل طرفو میزنه

جنسیت راه نمیندازم چ زن چ مرد واقعا به انداره لیاقتشون باید محبت کرد

تا حالا اجاره خونه دادی؟؟ موعد اجارت باشه پول نداشته باشی. سر سال رسیده باید رهنتو زیاد کنی دنبال خو ...

همچین میگین کمک انگار تو خونه میخورم و میخوابم

منم به پدر و مادرم کمک میکنم

هیچوقت دستم جلوی کسی دراز نبوده