اگر اون روز رابطه ای داشته باشی مه موفق هم باشه ده روز عمل لقاح کامل طول میکشه تازه بعضی از خانمها بیشتر
پس روز چهاردهم هیچ خبری نیست
من که چهاردهم تخمکم میرسه تاااااااااااااازه 15ام ازاد میشه
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
روز چهارده خیلی زوده واسه علائم بارداری شما الان تازه تو روزای تخمک گزاری هستی
من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند! احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
دیگه دارم توهمی میشم بخدا از بس علائمم و چک کردم و خبری نبود تا عکس رنگی و ... هم رفتم. دکتر کفته تا عید اکه باردار شدمکه هیچ اکه نشدم بعد از عید باید ای یو ای کنم
اما من دوست ندارم با ای یو ای باردار شم تازه معلومم نیست بگیره یا نه
فک نمیکنم تخمک گزاری علامت خاصی داشته باشه شاید به قول دوستان چیزی خوردی که یوبس شدی سعی کن به علائم خیلی دقت نکنی چون بدن هر لحظه متفاوته ان شالله به زودی زود باردار میشی
من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند! احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
قربون دلت ممنونم از مهربونیت دیگه دارم توهمی میشم بخدا از بس علائمم و چک کردم و خبری نبود تا ...
زنده باشی عزیزدلم
ان شا الله به حاجتت میرسی به حق بی بی سلام الله علیها و این شبهای فاطمیه
منم عکس رنگی گرفتم تا اردیبهشت دکتر فرصت داده
منم دوس دارم طبیعی باردار بشم
باید همو دعا کنیم