2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 40 پست

سلااااااام

بححححح بحححححححححححح

عزیزم ممممممبارکه

حالا که فرشته در جسمت در حال رفت و امد و کارن لطفا برای ما هم دعا کن نی نی بیاد توو دلمون

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااااااام بححححح بحححححححححححح عزیزم ممممممبارکه حالا که فرشته در جسمت در حال رفت و امد و کارن ل ...

انشالله خدا دامن همه منتظرای نی نی رو سبز کنه🌷❤🌷

ممنونم گلم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
سلااااااام بححححح بحححححححححححح عزیزم ممممممبارکه حالا که فرشته در جسمت در حال رفت و امد و کارن ل ...

سلام،دلم برا عکس بیبی چکم تنگ شده بود اومدم تو تاپیک چند ماه پیشم،کامنت شما رو دیدم که میخواستی خدا بهت نی نی بده.خیلی خوشحال شدم که تیکر زدی.خدا حفظش کنه ❤❤❤

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
سلام،دلم برا عکس بیبی چکم تنگ شده بود اومدم تو تاپیک چند ماه پیشم،کامنت شما رو دیدم که میخواستی خدا ...

سلام دوستم♥

اره خداروشکر

دعای شما بود دخملم دو هفته از نی نی شما کوچیکتره :-*:-*:-*

خدا حفظش کنه گلتو 

خودت خوبی؟

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
سلام دوستم♥ اره خداروشکر دعای شما بود دخملم دو هفته از نی نی شما کوچیکتره :-*:-*:-* خدا حفظش کنه ...

مرسی عزیزدلم لطف داری شما😗

آره دقیقا دو هفته کوچیکتره انشاالله به سلامتی دنیا بیاد❤

من از هفته ی پنجم تا هفته شونزدهم حالم خیلی بد بود و شدید ویار داشتم.الان خدارو شکر خیلی بهترم ولی به خاطر موقعیت جفت و لکه بینی دکترم استراحت داده بهم.الانم داره تکون میخوره دخترم😊

شما چطوری؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
مرسی عزیزدلم لطف داری شما😗 آره دقیقا دو هفته کوچیکتره انشاالله به سلامتی دنیا بیاد❤ من از هفته ی ...

ممنونم گل گلی

خدا مراقب هردوتونه

منم ویار شدید داشتم

هرشب سرم و امپول و قرص و دارو های قوی

هیچ غذایی جز موز و نون خشک و چنجه نمیخوردم سه ماه اب توو دهنم نرفت

ایشالا هیچ کس ویارمو تجربه نکنه

تا اینکه از استفراغ زیاد خون بالا اوردم

یک هفته بیمارستان بستریم کردن و اندوسکوپی و .... واااای نگم برات داروهامم عوض کردن

خیلی سخخخخخت بود روز و شب نداشتم

الان بهترم میتونم مایعات هم بخورم

منم جفتم خیلی پایینه ولی دکترم نه بهم گفت رابطه جنسیو قطع کن نه بهم گفت استراحت مطلق باش

فقط گفت پله بالا پایین نکن

و یک روز درمیون برو استخر که راه بری و ورزش کنی

اگر هم لک دیدی نترس

همین گفت رابطه جنسی برای ویار خیلی خوبه و اینا

دکترم دکتر ترکستانی هستند بهش اعتماد دارم

من هنوز هیچ تکونی از دخترم حس نکردم

فک کنم برای اولین تکونها خیلی زود باشه

البته جفتمم قدامیه شاید دیرتر از بقیه حس کنم

اصلا شکم ندارم

شما چطور؟

ممنونم گل گلی خدا مراقب هردوتونه منم ویار شدید داشتم هرشب سرم و امپول و قرص و دارو های قوی هی ...

عزیییزم چقدر سختی کشیدی،انشاالله بعد از اینش برات راحت بگذره❤

من جفتم قدامیه ولی مارژیناله یعنی پایینه تا تکون میخورم لک میبینم.دکترم به من استراحت نسبی داده و گفته پیاده روی نکنم  و  رابطه نداشته باشم.دکترا اَم هر کدوم برا خودشون یه شیوه ای دارن😊

من شکمم از هفته چهارده شکلش کم کم عوض شد.الانم بزرگتر شده و گرده.

من تکوناشو از داخل حس میکنم از هفته ۱۸.از بیرون چیزی حس نمیشه ولی از داخل مثل لیز خوردن یا قلقلک میمونه😊

راستی دکتر شما کدوم بیمارستان هستن؟راجع به نوع زایمان تصمیمی داری؟

من دکتر امینی بیمارستان کسری.اگر خدا بخواد میخوام طبیعی زایمان کنم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

خیلی اذیت شدم

دعا میکنم سر بچه های بعدی بهتر باشم و هیچ مادری چنین ویاری و اذیت هایی نداشته باشه

تازه اون وسطا سرفه و عفونت ریوی و اینکه نمیتونستم انتی بیوتیک هم بخورم منو کشت ولی با درمان های خانگی خداروشکر ازش رد شدم

من الان توو هفته ی 17 هستم ولی نه شکم خاصی دارم نه احساسش میکنم (البته شنیدم از هفته ی 18 تکونهای حبابی و بقول شما قلقلکها شروع میشه ولی خب قدامیها دیرتر میفهمن)

جفت منم خیلی پایینه

دعا کن بره بالا مال جفتمون

چون میخوایم طبیعی زایمان کنیم میگن با جفت پایین سخته

اره به من گفت پیاده روی نکن بجاش برو استخر

اتفاقا هم دکترم هم متخصص سونوگرافیم میگن عجیبه لک بینی نمیکنی

البته میگن لک بینی خیلی ام بد نیست برای ماها که جفتمون پایینه لک بینی گاهی نشونه ی اینه که جفت داره خودشو میکشه بالا

دکتر ترکستانی بیمارستان خاتم میشینن

ان شا الله اونجا میخوام برم

هم بخاطر تحقیقاتی که کردم (سلامت بیشتر مادر و افزایش کیفیت و مقدار شیر مادر ، باهوش شدن نوزاد و ...) هم چون میخوام چند تا بچه بیارم اگر خدا بخواد و کمک کنه طبیعی رو انتخاب کردم

دکتر ترکستانی هم که متخصص طبیعی هستند.

راستی شما بیمه ی تکمیلی هستید؟ حدود هزینه رو چطور برآورد کردید

ما نتونستیم بیمه ی تکمیلی بشیم و بیمه ی مارو خاتم قبول نمیکنه نزدیک 7 تومن هزینشه

من بیمارستان های مربوط به بیممون برم رایگان برام درمیاد ولی دوس دارم حتتتما با دکتر خودم باشه از طرفی 7 تومن برای همسرم کم نیست اما اصلا مخالفت نکرد و گفت هرطور صلاح میبینی اما خودم یه کم دو دلم میدونی چی میگم حس عذاب وجدان دارم براش

خیلی اذیت شدم دعا میکنم سر بچه های بعدی بهتر باشم و هیچ مادری چنین ویاری و اذیت هایی نداشته باشه ت ...

آره خداکنه بره بالا جفتمون

هزینه ها واقعا بالاست.من قبل بارداری بیمه تکمیلی گرفتم ولی فقط ۸۰ درصد هزینه زایمان رو میده.برا خود بیمه دو و نیم هزینه کردم.سونوگرافی رو هم شامل نمیشه!غربالگری رو هم شامل نمیشه!تقریبا ۶ تومن میشه زایمان طبیعی بیمارستان کسری.

آره میفهمم چی میگی ❤ واقعا سخته اینهمه هزینه کردن.راستش عذاب وجدان نمیگیرم برا هزینش چون خب واقعا آدم به دکترش اعتماد میکنه و دلش میخواد با همون زایمان کنه ولی خب بابت هزینه ها خیلی ناراحت و نگرانم

انشاالله که نی نی هامون به سلامت به دنیا بیان.فدای سرشون همه ی هزینه ها😊🌸

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤