سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 عنوان اگه غذا بودی چی بودی | مشاهده متن کامل بحث + 28148 بازدید | 1057 پست فکر میکنید شخصیت یا ظاهرتون به چه غذایی شبیهه؟من خودم حس میکنم قرمه سبزیم چون هرچی میگذره جا افتاده تر و بهتر میشم، قیافه ام نسبت به ۱۰ سال پیشم خیلی خیلی بهتر شدهشخصیتمم شبیه دلمه اس هرکسی پسند نمیکنه😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1404/02/08 | 00:52 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 هم اینکه پسند هر کسی نیس مهمه برامخودت خوبی سوژین؟ راستش تا حالا نخوردم😅مرسی عزیزم تو خوبی؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
131saba عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 9965 ته چین با سالادمجلسی و شیک😄 بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 ته چین با سالادمجلسی و شیک😄 احتمالا تو مجالس میدرخشید درست گفتم؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
نگاه_79 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 12451 چرا؟ صاف و ساده در مواقع حساس و ضروری و به وقت نیاز ، سریع حاضر میشممثل املت!
131saba عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 9965 احتمالا تو مجالس میدرخشید درست گفتم؟ نمی دونم دقیق😁 بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 صاف و ساده در مواقع حساس و ضروری و به وقت نیاز ، سریع حاضر میشممثل املت! خیلیم عالی ساده و بی آلایش در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 نمی دونم دقیق😁 ولی ته چین خوشمزه اس در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40500 راستش تا حالا نخوردم😅مرسی عزیزم تو خوبی؟ بهترم گل امتوی تاپیک های پر بازدیدم بودی یادت هستم همیشه کمک ام کردیخوردنش قلق داره با لیمو میشه خورد البته بعید میدونم خوشت بیادمن علاقه شدید به چیزای تلخ دارم
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 بهترم گل امتوی تاپیک های پر بازدیدم بودی یادت هستم همیشه کمک ام کردیخوردنش قلق داره با لیمو میشه خور ... عزیزمی انشالله که اوضاع به کامت باشه و خوشبخت ترین باشیمن ضائقه ام همه چیز پسنده تک و توک چیزی بدم بیاد در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 بهترم گل امتوی تاپیک های پر بازدیدم بودی یادت هستم همیشه کمک ام کردیخوردنش قلق داره با لیمو میشه خور ... من غذاهای تند رو خیلی دوس دارم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40500 من غذاهای تند رو خیلی دوس دارم تند نگو عاشقشمفعلا زدم توی کار سس مایونز چیلی 👌🏻😋
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 چلو ماهیچه از غذاهای خوشمزه که فک کنم اکثرا دوس دارن در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26316 تند نگو عاشقشمفعلا زدم توی کار سس مایونز چیلی 👌🏻😋 عالیه ولی متاسفانه من زیاده روی کنم تو تندی جوش میزنم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
zahramohseni عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3544 نیمروی در حال سرخ شدنم ، بخاطر اینکه ۱ در وقت بی کسی میان سمتم منم هستم ، خیلی بی ریا😔😂۲ ازون طرفم چون مودی ام هر دفعه رفتارم یجوریه، یبار قشنگ سرخ میشم واسش یبارم میسوزمممم عاشق خوابم 🦥💜