2777
2789
عنوان

کسی اینجا حافظ قرآن هست

303 بازدید | 28 پست

من حفظ قرآن رو شروع کردم از سوره بقره

ولی چون علاقه قلبی به سوره الرحمن داشتم اونم اخر شبا وقت میزاشتم واسه حفظ و الان حفظش کردم

چیکار کنم هیچوقت یادم نره و فراموشش نکنم

بلد نیستم تکنیکاشو لطفا اگه کسی بلده بهم یاد بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تازه حفظ کردی تا ده روز هر روز بخونش، بعد هفته ای یک بار بخون اگه دیدی مسلطی 10 روز یک بار بخونش، دیگه یادت نمیره

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی

خواهش می کنم، هر وقت سوالی راجع به حفظ داشتی ازم بپرس اگه تونستم حتما می گم

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

شما حافظ هستید عزیزم؟

بله گلم

من میخوام ادامه زندگیم رو با قرآن سپری کنم حتما هر روز تکرارش میکنم

عالیه وقتی کلاس حفظ میرفتم زندگیم برکت داشت اعصابم راحت بود اما بخاطر کنکور گذاشتم کنار الانانگار خدا نمیخاد باز بگردم به حفظ