2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا لپ تاپ

539 بازدید | 44 پست

بچه ها من جدا شدم و اوضاع مالیم فعلا زیاد خوب نیست

دانشجو ترم هفتم الان درآمدی از خودم ندارم

تا الان هر چی پاوری چیزی داشتم بردم کافینت 😐

ولی خب دوست دارم خودم کامپیوتر یاد بگیرم

۶۰ تومن دستم اومده به نظرتون ۴ گرم طلا مستعمل بخرم یا لپ تاپ ؟؟؟

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

صد در صد لپ تاپ

واقعا کافی نت رفتن سخته

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فقط بخاطر پاورپوینته نمیخواد بگیری ولی اگه بعدها به کارت میاد بخر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

میخوای کارات انجام بدی یا گوشی هم میتونی طلا بگیر

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

یه مینی کیس گرفتم ۱۰

یه کیبورد و موس ۲ تومن

مانیتور هم ۳ تومنی دست دو

همین دو هفته نمیشه

میتونی اینجور بخری بقیه ش هم طلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

همونی که نیازته

نیازم لپ تاپه ولی با قرض گرفتن اینا کارم راه میوفته

ولی دوست دارم اصولی همهوجیزشو یاد بگیرم ...

از طرفی دوست دارم طلا بگیرم که آینده شاید یکم سود کنه و پول دستم بیاد هی بخرم ...

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

صد در صد لپ تاپواقعا کافی نت رفتن سخته

۷ ترم بدون لپ تاپ گذشت...

دیگه ترمای اخری لپ تاپ به کارت نمیاد حتی بخای سر کار هم بری خودشون تجهیزات دارن کامپیوترو میتونی کلاساشو بری و یاد بگیری همونجاهم تمرین کنی چون لپ تاپ بخری اونم گرون میشه ها ولی باز آخری در جا پول نقد نیست چون کالای مصرفیه