2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا لپ تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست
۷ ترم بدون لپ تاپ گذشت...

من نمیتونم تصمیم بگیرم بجات

هرچی دلت میگه همونو بکن

من چون خودم رشتم معماری بود بدون لپ تاپ نمیشد

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

نیازم لپ تاپه ولی با قرض گرفتن اینا کارم راه میوفته ولی دوست دارم اصولی همهوجیزشو یاد بگیرم ...از طر ...

اگه میخوای واقعا یاد بگیری برو کلاس کامپیوتر اول یاد بگیری..طلا بخر یکم گرون تر شد بفروش هروقت واقعا لازمت شد لب تاپ بخر

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط بخاطر پاورپوینته نمیخواد بگیری ولی اگه بعدها به کارت میاد بخر

فقط پاور که نه ولی خب هیچی از کامپیوتر بلد نیستم و بروز نیستم

بخوام یه جا برم سرکار صفر صفرم اگه بشه جایی برم یاد بگیرم که خوبه

ولی هیچ پشتوانه ای هم برای آینده ندارم

اگه الان ۴ گرم بخرم سال دیگه میشه ۱۵۰ تومن

اگه لپ تاپ لخرم هیچییی رو دستم میمونه فقط یاد میگیرم

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

یه مینی کیس گرفتم ۱۰ یه کیبورد و موس ۲ تومن مانیتور هم ۳ تومنی دست دو همین دو هفته نمیشهمیتونی اینج ...

با ۱۵ تومنچجوری ؟؟؟؟

همش دست دوم بود ؟

از کجا ؟ دیوار ؟

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

یه بخشیشو لبتاپ بگیر بقیهاش طلا بگیر البته طلا زیاد نمیشه ولی از هیچی بهتره

لپ تاپ دست دوم بخرم ؟

من نمیتونم تصمیم بگیرم بجاتهرچی دلت میگه همونو بکنمن چون خودم رشتم معماری بود بدون لپ تاپ نمیشد

رشتم روانشناسیه

با ۱۵ تومنچجوری ؟؟؟؟همش دست دوم بود ؟ از کجا ؟ دیوار ؟

نه رفتم مغازه پاساژ لوازم الکترونیک و کامپیوتر

دیوار اصلا

بعد ضمانت نامه امضا گرفتم تا یه ماه

خیلی خوبه من که راضیم تا الان

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

با ۱۵ تومنچجوری ؟؟؟؟همش دست دوم بود ؟ از کجا ؟ دیوار ؟

نه فقط مانیتور دست دو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

طلای دست دوم یه پشتوانه است برات

اره خودمم نظرم همینه سال بعد همسن ۶۰ تومن اگه طلا بگیرم ممونه دو برابر بشه ولی لپ تاپ سودی نداره فقط اگه لپ تاپ بگیرم کار باهدشو یاد میگیرم که اگه بخوام شاغل شم مفیده

دیگه ترمای اخری لپ تاپ به کارت نمیاد حتی بخای سر کار هم بری خودشون تجهیزات دارن کامپیوترو میتونی کلا ...

اره ممکنه بعدا رو دستم بمونه و به کارم نیاد

نه رفتم مغازه پاساژ لوازم الکترونیک و کامپیوتر دیوار اصلا بعد ضمانت نامه امضا گرفتم تا یه ماه خیلی خ ...

پول رو اول پرداخت کردی ؟

تو ضمانت نامه چی نوشتی یعنی اگه چنانچه خرابی ای داشت پول رو پس بدن ؟

نه فقط مانیتور دست دو

همین ۱۵ تومنو چرا لپ تاپ دست دو نخریدی؟

پول رو اول پرداخت کردی ؟تو ضمانت نامه چی نوشتی یعنی اگه چنانچه خرابی ای داشت پول رو پس بدن ؟

اره دیگه برام کل برنامه ها رو ریخت کامل

نوشته تا یه ماه هر گونه مشکل داشت میتونم ببرم پس بدم یا تعویض کنم