2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28148 بازدید | 1057 پست
هم اینکه پسند هر کسی نیس مهمه برامخودت خوبی سوژین؟

راستش تا حالا نخوردم😅

مرسی عزیزم تو خوبی؟ 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته چین با سالادمجلسی و شیک😄

احتمالا تو مجالس میدرخشید درست گفتم؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

صاف و ساده در مواقع حساس و ضروری و به وقت نیاز ، سریع حاضر میشممثل املت!

خیلیم عالی ساده و بی آلایش

راستش تا حالا نخوردم😅مرسی عزیزم تو خوبی؟

بهترم گل ام

توی تاپیک های پر بازدیدم بودی 

یادت هستم همیشه کمک ام کردی

خوردنش قلق داره با لیمو میشه خورد 

البته بعید میدونم خوشت بیاد

من علاقه شدید به چیزای تلخ دارم

بهترم گل امتوی تاپیک های پر بازدیدم بودی یادت هستم همیشه کمک ام کردیخوردنش قلق داره با لیمو میشه خور ...

عزیزمی انشالله که اوضاع به کامت باشه و خوشبخت ترین باشی

من ضائقه ام همه چیز پسنده تک و توک چیزی بدم بیاد

بهترم گل امتوی تاپیک های پر بازدیدم بودی یادت هستم همیشه کمک ام کردیخوردنش قلق داره با لیمو میشه خور ...

من غذاهای تند رو خیلی دوس دارم 

چلو ماهیچه

از غذاهای خوشمزه که فک کنم اکثرا دوس دارن

تند نگو عاشقشمفعلا زدم توی کار سس مایونز چیلی 👌🏻😋

عالیه ولی متاسفانه من زیاده روی کنم تو تندی جوش میزنم

نیمروی در حال سرخ شدنم ، بخاطر اینکه 

۱ در وقت بی کسی میان سمتم منم هستم ، خیلی بی ریا😔😂

۲ ازون طرفم چون مودی ام هر دفعه رفتارم یجوریه، یبار قشنگ سرخ میشم واسش یبارم میسوزمممم

عاشق خوابم 🦥💜