سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 عنوان اگه غذا بودی چی بودی | مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست فکر میکنید شخصیت یا ظاهرتون به چه غذایی شبیهه؟من خودم حس میکنم قرمه سبزیم چون هرچی میگذره جا افتاده تر و بهتر میشم، قیافه ام نسبت به ۱۰ سال پیشم خیلی خیلی بهتر شدهشخصیتمم شبیه دلمه اس هرکسی پسند نمیکنه😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1404/02/08 | 00:52 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
danzhe عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2280 الان رفتم سرچ کردم مرصع پولو رو چقدر سنگین هست پر خلال بادام وپسته ولی باید خوشمزه باشه کنجکاو شدم ... خواستین تست کنید یکبار هم قیمه نثار قزوین رو تست کنید از روی دستورات خانم گل اور درست کنید به نظرم کامل شبیه خود قزوینی ها میشه
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46638 خوشمزه اس کلی هزینه داره ظاهرشم قشنگه اره واقعا آدم ورشکست میشه 😂 من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 یبار ۳ روز پشت هم پاستا خوردم و ناراحت بودم ک روز چهارم ندارمش... من در حد این نیستم نهایت دو وعده غذا تکراری بخورم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 اره واقعا آدم ورشکست میشه 😂 باید برای تهیه اش یه وام گرفت😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 بله من خودمم خیلی ابگوشت دوست دارم ولی اگر بخواییم کلی بگیم بیشتر سن بالاها ابگوشتو دوس دارن تا جوان ... آره میشه گفت یا کله پاچه بیشتر مردا دوس دارن یا سیرابی در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46638 خواستین تست کنید یکبار هم قیمه نثار قزوین رو تست کنید از روی دستورات خانم گل اور درست کنید به نظرم ک ... قیمه نثار هم شنیدم خوشمزه اس ولی تو رستوران ها ندیدم داشته باشن مثلا همین مرصع پولو هم ندارن من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 احتمالا خاویار بودم گرون ترین غذای تاپیک شما بودید در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46638 باید برای تهیه اش یه وام گرفت😂😂 دقیقا 🤭🤭🤣 من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 بیف استراگانف غذای خوشمزه ایه طرفدارش کمه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 املتم🤣 چرا؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40500 گرون ترین غذای تاپیک شما بودید هم اینکه پسند هر کسی نیس مهمه برامخودت خوبی سوژین؟