2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست
آبگوشتم بیشتر سن بالاها دوسم دارن😭😞چه خانم چه اقا و از نظر اونها عالی هستم اما ندیدم که جز چند نفر ...

من که جوونم عاشق آبگوشتم، غذا جنسیتی نیست بگیم کدومو بیشتر دوس دارن، من الان خانومم عاشق همه غذاها هستم 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف دارید شوخی کردم

بیشتر به مرصع پلو یا خورش خلال، من حس میکنم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بیشتر به مرصع پلو یا خورش خلال، من حس میکنم

هیچ کدوم از این دوتا غذا هم تا حالا نخوردم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هیچ کدوم از این دوتا غذا هم تا حالا نخوردم

هم ظاهرشون قشنگه هم من خیلی دوس دارم 

هم ظاهرشون قشنگه هم من خیلی دوس دارم

الان رفتم سرچ کردم مرصع پولو رو چقدر سنگین هست پر خلال بادام و‌پسته ولی باید خوشمزه باشه کنجکاو شدم یکبار امتحان کنم 😁

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الان رفتم سرچ کردم مرصع پولو رو چقدر سنگین هست پر خلال بادام و‌پسته ولی باید خوشمزه باشه کنجکاو شدم ...

خوشمزه اس کلی هزینه داره ظاهرشم قشنگه

من که جوونم عاشق آبگوشتم، غذا جنسیتی نیست بگیم کدومو بیشتر دوس دارن، من الان خانومم عاشق همه غذاها ه ...

بله من خودمم خیلی ابگوشت دوست دارم ولی اگر بخواییم کلی بگیم بیشتر سن بالاها ابگوشتو دوس دارن تا جوانترها

و به نظرم اگه بگردیم برای اون بخشی ک گفتم بیشتر خانوما دوسم دارن تا اقایونم میشه ی غذا پیدا کرد  

مثلا من بین خانم بیشتر دیدم که دلمه ی برگ مو رو دوس داشته باشن تا اقایون نظرتون؟