2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

1699 بازدید | 58 پست

خیلی خستم زندگیم شده پر از تنش احساس بی پناهی دارم بچم مشکل داره باید بره گفتاردرمانی تو شهرمون نیست باید بره شهرای اطراف یه ساعت راهه باید برم بچه به بغل چون شوهرم بیخیاله میگه کارم مهم تره شرمندم نمیتونی نبرش انگار براش مهم نیست این خوب نشه از اون طرف یه دختر پیش دبستانی دارم تا برم بیام اونم از مهد میاد باید با اونم مچ باشه برنامم همش خودمو سرزنش میکنم کاش بچه دار نشده بودم با این شوهر بیخیال

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

از اون طرف رابطمو با فامیل قطع کردم که هی سوال پیچم نکنن بخاطر بچه بعد زن بابای شوهر دیشب برگشته چند بار گفت جلو روم که این که چیزی حالیش نیس بچمو میگفت یعنی صدای شکستن قلبمو شنیدم دیشب بعد شوهرم اصلا حالیش نیس و اهمیت نداره براش فکر میکنم منگله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردن ك كاري و حل نميكنه

اون وقت دوتا بچت ميموننو يه پدر بيخيال

قوي باش به خدا توكل كن انشالله همه چي درست ميشه

ببخشيد فضولي نباشه دقيقا مشكل بچتون چيه؟؟

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔

یعنی هیچ پناهی ندارم بارها به خودکشی دسته جمعی فکر کردم ولی دلم برای مامان بابام میسوزه میخواستم خودمو بچه هامو بکشم

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد 

و مشکلاتت حل بشه عزیزم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
یعنی هیچ پناهی ندارم بارها به خودکشی دسته جمعی فکر کردم ولی دلم برای مامان بابام میسوزه میخواستم خود ...

وای نگو

مطمین باش روزای خوبی در انتظارته

توکل و توسل داشته باش

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
یعنی هیچ پناهی ندارم بارها به خودکشی دسته جمعی فکر کردم ولی دلم برای مامان بابام میسوزه میخواستم خود ...

نگو اين حرفو

ميدونم سخته شرايطت ولي تموم ميشه باور كن 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم