2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 58 پست
دخترت دوست نداره بزرگ بشه؟ کم نیار شما مادری ،امید دوتا بچه به شماست دلت میاد ناامیدشون کنی؟

تا دیروزم حالم خوب بود از وقتی زن بابای شوهرم اینطوری گفت اعصابم بهم ریخته احساس میکنم نه ماهه دارم دکتر دواش میکنم زحمتام هدر رفته همش دارم خودخوری میکنم خیلی حالم بده الان فردا باید برم گفتار درمانی احساس میکنم یه کوهیه در حالی که سه جلسه بردمش و راحت بوده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همه برات دعا میکنیم خدا کمکت میکنه مطمعنم حالا یا شوهرت باهات همراه میشه یا خودت صبر بشیار پیدا ...

انشالله خدا همه رو شفا بده البته شوهرم باهام همکاری میکنه ولی مبگه نمیتونم از کارم بزنم بیام اونم کارگره یه جورایی حق داره من دوست دارم یجورایی بهم امیدواری بده ولی متاسفانه حرف زدن بلد نیس و زبون خوشی نداره د  حالی که تو دلش هیچی نیس

انشالله خدا همه رو شفا بده البته شوهرم باهام همکاری میکنه ولی مبگه نمیتونم از کارم بزنم بیام اونم کا ...

اگر اعتقاد داری هرروز صدبار بگو بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

یا اصلا هر چقرر تونستی بگو

ع جیب جواب گرفتم ازش

من صدبار برات میگم ان شالله که کار برات سهل و اسون بشه همتت زیاد شه خدا به دل شوهرا بتدازه همراهت بشه کمکت کنه

خیلی سخته  ولی ارزشش رو داره اعصابت خرد میشه میبینی با بچت این کار رو میکنن

میبرمش با خودم عهد کردم همه تلاشمو بکنم که چند سال دیگه نگم کاش این کارو میکردم کاش اونکارو میکردم و خودمو سرزنش نکنم ولی خیلی داره به گفتار درمانی جواب میده ولی این ماسک بی تفاوتی شوهرم و پچ پچ اطرافیان داره نابودم میکنه

اگر اعتقاد داری هرروز صدبار بگو بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم یا اصلا هر چقرر ت ...

الهی آمین ممنونم ازت

میبرمش با خودم عهد کردم همه تلاشمو بکنم که چند سال دیگه نگم کاش این کارو میکردم کاش اونکارو میکردم و ...

اطرافیانت مهم نیست ولی با ی مشاور مشورت کن تا بهت راه کار بدد شوهرتم هم دلت بشه

اطرافیانت مهم نیست ولی با ی مشاور مشورت کن تا بهت راه کار بدد شوهرتم هم دلت بشه

اونم تهران بخوام بیارمش دکتر باهام میاد ولی نمیتونه تو هفته سه روز از کارش بزنه بیاد خب کارگره بیرونش میکنن بدبهتی سر زبونم نداره که یکم بهم امیدواری بده اونم ناراحته ولی از درون میسوزه

[QUOTE=53118073]عزیزم خدا شوهرتو هدایت کنه.قوی باش کفش آهنی بپوش برای رضای خدا هر کاری میتونی جاریم ...

یادت باشه هیچ چیز تو دنیا عادلانه نیست منم دلم میخواست همسرم خیلی از رفتارها رو داشت ولی نداره به تازگی تصمیم گرفتم خودم روی پای خودم بایستم. خواهر قشنگم خدا رو داری مطمن باش جواب زحمتی که برای سلامتی بچت میکشی رو بی دریغ بهت عطا میکنه گلم 

[QUOTE=53118920]تا دیروزم حالم خوب بود از وقتی زن بابای شوهرم اینطوری گفت اعصابم بهم ریخته احساس میکنم نه ماهه دارم ...[/QUOTE تو برنامه حالا خورشید یه پسر بچه آورده بودن مادر زادی دوتا پا و یه دست نداشت ولی پدر مادرش انقدر بهش عزت نفس داده بودن که تو نوجوانی شده بود قهرمان شنا. برای حرف دیگران ارزش قایل نشو.اگر برای بچت اراده و عزت نفس رو هدیه بدی مطمن باش از همه بچه های فامیلتون موفق تر خواهد بود.منو ببخش پرحرفی میکنم 

یادت باشه هیچ چیز تو دنیا عادلانه نیست منم دلم میخواست همسرم خیلی از رفتارها رو داشت ولی نداره به تا ...

ممنون عزیزم انشالله

امروز آوردمش گفتار درمانی خیلی راحت اومدم انگار همه چیز جور درمیومد با هم که من اذیت نشم خدا صبهم نیرو داده با اینکه دیشب چهارساعت بیشتر نخوابیدم دعا کنید خدا کمکم کنه 

میترسم از آیندش اگه خوب نشه و دو روز دیگه بره تو جامعه بی فرهنگمون و مردم دستش بندازن و مسخرش کنن چی ...

این حرفو نزن ...اگه پشتش باشی حمایتش کنی ..یه مهارت یاد بگیره مطمئن باش اینده خوبی خواهد داشت 

عموی شوهر من بچه شونو چون کمی گنگ بود رها کرد ...پسره اینقدر خوش تیپه ....بزرگ شده شبیه محمود کریمی مداح ...عین اونم مداحی میکنه ...چه فایده نذاشتنش مدرسه بره ولش کردن ...اگه سواد داشت باور کن الان با محمود کریمی رقابت میکرد

نا امید نباش ....خدا توانایی بزرگی در وجود مادرا قرار داده تو میتونی ...خدا پشت وپناهت