2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 58 پست

[QUOTE=53118073]عزیزم خدا شوهرتو هدایت کنه.قوی باش کفش آهنی بپوش برای رضای خدا هر کاری میتونی جاریم طبقه پاییننمونه دخترم با سرویس میاد میتونه تحویل بگیره کلا با جاریا و خواهرشوهرم مچیم ولی دلم میخواست شوهرمم براش مهم بود مشکل مالی هم داریم ولی طلا دارم میخوام فردا بفروشم بریزم به حساب هرج بچم کنم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزبزم دخترخاله من یه دختر هفت ماه ره با هزار بد بختی بزرگ کرد ۵ساله بود که دومی را ناخواسته باردارشد ...

میدونم از همین میترسم میترسم سکته کنم بچه هام بمونن تو این دنیا بدون هیچ پناهی میگم زوتر سه تایی بمیریم راحت بشیم

انشاالله خداوند بچه شفا بده.دختر یا پسر؟ چند وقتشه؟ چطور دلت میاد دوتا دسته گل بکشی .توکل کن.

پسره دو سال و نیمس تا یه سال و نیم کاملا نرمال بود بعد یهو دیدم ارتباطش کم شد به اسمش واکنش نداشت کلامشو از دست داد بردم دکتر نوار مغز گرفت گفتن تشنج پنهان داره دخترمم تو شش ساله پیش دبستانیه

میترسم از آیندش اگه خوب نشه و دو روز دیگه بره تو جامعه بی فرهنگمون و مردم دستش بندازن و مسخرش کنن چی الان من مثل کوه پشتشم بزرگتر بشه چه کار کنم اگه زبونم لال همین طوری بمونه

من برات ۱۴تا سوره ناس و فلق میخونم و برات دعا میکنم دوستم شما هم مارو دعاکن من به دعاکردن و طلب خیر ...

ممنونم انشالله خدا حاجت دلتو بده

میدونم از همین میترسم میترسم سکته کنم بچه هام بمونن تو این دنیا بدون هیچ پناهی میگم زوتر سه تایی بمی ...

دخترت دوست نداره بزرگ بشه؟

کم نیار شما مادری ،امید دوتا بچه به شماست دلت میاد ناامیدشون کنی؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
مطمئن باش خوب میشه توسل کن به ائمه .یعنی بعد از ۱ سال و نیم تشنج کرده؟

نمیدونم احتمالا داشته پنهان بوده متوجه نشدیم الانم نشون نمیده تو نوار مغزش هست ولی انگار یه سال و نیمگی تعدادش زیاد شده و به مغزش فشار آورده

ما همه برات دعا میکنیم خدا کمکت میکنه مطمعنم

حالا یا شوهرت باهات همراه میشه یا خودت صبر بشیار پیدا میکنی یاهم که ان شالله به زودی زود بچت شفا پیدا میکنه

خدا تو رو فراموش نمیکنه مطمعن باش

خاهشا با دل شکستت برا شوهرمو بچه هام دعا کن شوهرمنم مریضه یجورایی مریض روانی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792