2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 58 پست

مشکلش تشنج پنهان بود الانم دارو میخوره واسه کنترلش بهتر شده ارتیاطش ضعیفه حرفم نمیزنه با ایما اشاره سه جلسس بردم گفتار درمانی داره بهتر میشه ولی شرایط راه و دوریش سخته و دست تنهایی

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه😁😁😁 شوخی کردم عزیزم این چه حرفیه خدا گره از مشکلاتت وا کنه

ول و کن😂عاشقتم کیمیا

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من دعا نمیکنم😔 پس بچه هات چی؟درضمن خیلی حرف زن بابای شوهرت زشت بود شوهرت هیچی نگفت؟خودت چی؟

نه ولی خواهرشوهرم گفت به بابام میگم باهاش صحبت کنه مگه مریضی دست کسیه با تو و شوهرت تقصیر داربد بچه مریض شده اونم ناراحت شد

این حرفو نزن هرچی بیشتر ناشکری کنی بدتر میشه برای بچتم از این کارتای که رنگ و اشیا و افعال و حیونارو داره بگیر توی گفتار درمانی هم باهاشون باهمینا کار میکنن ایشالا به حرف میاد اولم صدای حیوونا رو بهش یاد بده که برات تکرار کنه منم براش دعا میکنم

خدایا شکرت 
زن بابات سزای دلشکستن ی مادر دلشکسته و ناراحت بچه مریضش را میبینه ولی هر طور شده ببرش گفتار درمانی د ...

میبرمش ولی احساس میکنم توان جسمیشو ندارم هر روز که میرم میام تا شب داغونم

عزیزم خدا شوهرتو هدایت کنه.قوی باش کفش آهنی بپوش برای رضای خدا هر کاری میتونی برای بچت انجام بده.دخترتو ببر همون شهری که باید پسرتو ببری گفتار درمانی اونجا ثبت نامش کن 

عزبزم دخترخاله من یه دختر هفت ماه ره با هزار بد بختی بزرگ کرد ۵ساله بود که دومی را ناخواسته باردارشد وبخاطر زردی یک سمت بدنش بی حس بود تنها همه دکترها را برد بدون پول وحمایت همسرش  تا تونست دست وپاهاش راتکون بده راه بره وکامل حرف بزنه ولی عمرش به دنیا نبود بزرگ شدنش را ببینه سال بعدش فوت کرد حسرت دل دختراش مادرشونه که جونشون را واسه سلامتیشون داده

حالا دور از جون شما میخوای تلاش نکرده خودت را بکشی بعد اون طفل معصوم با پدر بی خیال را به کی بسپاری؟اصلا بعد شما بچه هات نمیگن تلاش نکرد ؟کم آورد؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .