2777
2789
عنوان

یکی میره پشت بوممون 😑😑😑ولی نمیدونیم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 54 پست
قفل نمیزنید به در پشت بوم مگه؟

ن والا نمیزنیم خودش ی قفلی داره همونو میندازیم ولی امشب قفل زدیم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم آقا جنه اس

خواهر خدایییی خودمونیم جن با دیش ماهواره چیکار داره اخه کار خودشونه ک هعی بریم پشت بوم 

حدود دو هفته از ساعت ۶ ماهواره ما قطع میشد تا فردا یه روز دوستای شوهرم خونمون بودن من میگفتم باور نمیکردن اینا همین نشستن من گفتم ببینید الان قطع میشه ماهواره یهو  سر ساعت ۶ قطع شد  با شوهرمو‌دوستاش دویدیم پشت بوم دیدیم یه مرده از چندتا خونه اون طرف تر میاد کابل مارو باز میکنه میبره اونور سمته خودشون خلاصه مچشو گرفتیم فرار کرد و دیگه قطع نشد ماهوارمون 

خواهر خدایییی خودمونیم جن با دیش ماهواره چیکار داره اخه کار خودشونه ک هعی بریم پشت بوم

جنه ماهواره دوس نداره 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

اسم پیچ مهرت آوردی وسطاش تبلیغ پیچ اومد با عکسش 😂

😂😂😂من گردو پلاس دارم تبلیغ نیست برام 

حدود دو هفته از ساعت ۶ ماهواره ما قطع میشد تا فردا یه روز دوستای شوهرم خونمون بودن من میگفتم باور نم ...

یا ابلفضل پس شکمون درسته