2777
2789
عنوان

یکی میره پشت بوممون 😑😑😑ولی نمیدونیم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 54 پست
قفل نمیزنید به در پشت بوم مگه؟

ن والا نمیزنیم خودش ی قفلی داره همونو میندازیم ولی امشب قفل زدیم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم آقا جنه اس

خواهر خدایییی خودمونیم جن با دیش ماهواره چیکار داره اخه کار خودشونه ک هعی بریم پشت بوم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

حدود دو هفته از ساعت ۶ ماهواره ما قطع میشد تا فردا یه روز دوستای شوهرم خونمون بودن من میگفتم باور نمیکردن اینا همین نشستن من گفتم ببینید الان قطع میشه ماهواره یهو  سر ساعت ۶ قطع شد  با شوهرمو‌دوستاش دویدیم پشت بوم دیدیم یه مرده از چندتا خونه اون طرف تر میاد کابل مارو باز میکنه میبره اونور سمته خودشون خلاصه مچشو گرفتیم فرار کرد و دیگه قطع نشد ماهوارمون 

خواهر خدایییی خودمونیم جن با دیش ماهواره چیکار داره اخه کار خودشونه ک هعی بریم پشت بوم

جنه ماهواره دوس نداره 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

آزادش کردن!!

اره چون گروهی تجاوز کرده بودن اشغالا با دوستاش تو باغ خدا لعنتشون کنه 

اسم پیچ مهرت آوردی وسطاش تبلیغ پیچ اومد با عکسش 😂

😂😂😂من گردو پلاس دارم تبلیغ نیست برام 

حدود دو هفته از ساعت ۶ ماهواره ما قطع میشد تا فردا یه روز دوستای شوهرم خونمون بودن من میگفتم باور نم ...

یا ابلفضل پس شکمون درسته