2777
2789

ما خونمون دو طبقست ی اپارتمان نیست دو طبقشم دست خودمونه  یعنی پشت بوم  مشترک نیست 

الان تقریبا دو ماه ک ماهوارمون هعی پیچاش باز میشه گم میشه ما هعی پیچ جدید میزنیم 

امشب باد بود از پشت بوم ماهوارمون پرت شد پایین رفتیم نگاه کردیم تموم پیچاشو باز کرده ی نفر میاد پست بوممون 

گربممم چند وقته میره پشت در پست بوم میو میکشه(هروقت هرکس میره بالا گربم پشت در کشیک میده سر صدا میکنه )

پشت خونمون ی مشت متجاوز زندگی میکننن به نظرتون کار اوناست؟؟؟

من هعی به خانوادم میگفتم باور نمیکردن 

ی بار ی سایه تو راپله دیدم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متجاوز؟؟

اره کثافت ی داداششون به جرم تجاوز به ی دختر ۱۵ ساله زندانی بوده تازه ازاد شده 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ی بار که حس کردین هستن پلیس زنگ بزنید

حالیمون نمیشه ما پایین میشینیم کسی تو طبقه ی دوم زندگی نمیکنه 

لعنت بر مردم آزار

لعنت 

دوربینای خیلی ریز بزارین پشت بومتوناین دوربینای گنده نهریزا

میخوام دو چینی کنیم بابام هعی تنبلی میکنه اخر ی بلایی سرمون میاد