2821
2789
عنوان

میکرو ابرو

96 بازدید | 9 پست

نظرتون راجع به میکرو ابرو برای دختر ۱۶ ساله چیه ؟ خیلی نچرال میخوام باشه و کادری نباشه ..

چون ابروهای خودم همیشه بهم ریختس و با ژل لیفت باید فیکسش کنم که یکمم ضخیم تر دیده بشه حتما باید یه تغییری داخلشون ایجاد کنم

حالا به نظرتون اگر ۱۶ سالگی میکرو کنم پشیمون میشم ؟

'او بماند و بس'🤍🧿

نه خیلی خوشگل میشه فقط پیش هرکسی نباید بری

من رفتم پیش بهترین میکرو کار مشهد عالی زد انگار نه انگار میکرو کردم

عروس خاله همسرمم رفته ی جای ارزون و بدردنخور آنقدر بد در آورده براش ک انگار ۵۰ سالشه صورتشو بد کرده

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خیلی خوشگل میشه فقط پیش هرکسی نباید بریمن رفتم پیش بهترین میکرو کار مشهد عالی زد انگار نه انگار م ...

آره اونی که میخوام برم پیشش نمونه کاراشو دیدم خیلی تمیز و خوب در میاره

ولی ترسیدم پشیمون بشم با اینکه میدونم خیلی بهم میاد ابروی پر و مرتب

پس حتما انجامش میدم

'او بماند و بس'🤍🧿

آره اونی که میخوام برم پیشش نمونه کاراشو دیدم خیلی تمیز و خوب در میارهولی ترسیدم پشیمون بشم با اینکه ...

پیشمون هم بشی بعد دو سال کلا محو میشه نخواستی ترو ترمیم

من خودم الان داره میره تو یک سال نیم ک زدم

خیلی کمرنگ شده برای عید میرم ترمیم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

پیشمون هم بشی بعد دو سال کلا محو میشه نخواستی ترو ترمیممن خودم الان داره میره تو یک سال نیم ک زدمخیل ...

خب ینی هیچ اثری ازش باقی نمیمونه ؟ یا فقط کمرنگ میشه ؟

'او بماند و بس'🤍🧿

میمونه ولی خیلی ضعیف میشع

خب اونجوری که بدترههه😂😂

مثلا اینجا یکی گفت شاید بعدا ابروی نازک ترند بشه

و پشیمون بشی از اینکه میکرو کردی

ولی فکر نکنم پشیمون بشم

چون نمیخوام کادری باشه و اگرم بعدا چیز دیگه ای ترند بشه بازم میتونم روش پیاده کنم ..

نمیدونمممم😭😂😂

'او بماند و بس'🤍🧿

خب اونجوری که بدترههه😂😂مثلا اینجا یکی گفت شاید بعدا ابروی نازک ترند بشهو پشیمون بشی از اینکه میکرو ...

خیلی سنت کمه پشیمون میشی خودم حیف چهره نچرالت نیست ؟؟

این کارا رو بذار برای بعد ۳۰سالگی

شاد هستم  بامشاد 😐 
پیشمون هم بشی بعد دو سال کلا محو میشه نخواستی ترو ترمیممن خودم الان داره میره تو یک سال نیم ک زدمخیل ...

عزیزم منم مشهدم ، شما کجا میکرو کردی؟؟ چند وقته؟ پخش رنگ نداده یا رنگش بد رنگ بشه؟ میشه الان عکس بدی بببینم بعد به مدت چطور شده؟؟