2777
2789
عنوان

مثلا که چی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 38 پست

ابنااااااا به کنار 

یکی میاد میگهشوهرم سرده 

فوری یکی پشت سرش میگه خووووووش به حالت شوهر من کوره اتیشه 😯😯😯😯😩

اه اه من اینارو میبینم حالم بد میشه به خدا 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 
ابنااااااا به کنار  یکی میاد میگهشوهرم سرده  فوری یکی پشت سرش میگه خووووووش به حالت شوهر ...

بله اوضاع وخیمه

خدا بخیر کنه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته استارتر جان.اینکه یکی از کتک خوردن غصه داره و یکی بیاد بگه من شوهرم بهم از گل نازکتر نمیگه و بدتر از اون بگه شما هم مثل من رفتار کنین تا شوهراتون بهتون احترام بزارن خیلی بده!

فخر فروختن وقتی یکی غصه داره عجیب و زشته

و

علاوه بر حرفای شما یه مورد ناراحت کننده ی دیگه هم هست:یکی تاپیک میزنه درددل کنه و بعضیا با مزه پرونی کلا تاپیک رو منحرف میکنن.اینکار هم زننده هستش

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
درسته استارتر جان.اینکه یکی از کتک خوردن غصه داره و یکی بیاد بگه من شوهرم بهم از گل نازکتر نمیگه و ب ...

همینطوره

واقعا باید به حرفهامون دقت کنیم و رعایت ادب که برخی در فضای مجازی فراموش میکنن

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

آی گفتی انقد زورم اومد طرف اومده بود از سرد مراجی شوهرش گفته بود کمک میخاست یکی اومده اون وسط وااای شوهرمن انقد گرمهتا سرمو برمیگردونم دستش میره یه جایی من😲

نی نی سایت😲

شوهرسرد اون خانوم😲

آی گفتی انقد زورم اومد طرف اومده بود از سرد مراجی شوهرش گفته بود کمک میخاست یکی اومده اون وسط وااای ...

وححححححححشتناکه

الانم یه خانمی از اخلاق مادرش گله میکرد

یکی گفت مادرش چقدر فهمیده و خوبه

آفرین استارتر خیلی آدم فهمیده ای هستی 

زنده باشن عاشق طبیعت

مهربونیتو میرسونه