2777
2789
عنوان

مثلا که چی؟؟؟

552 بازدید | 38 پست

سلام  

بچه ها من ازین که با دقت حرف نمیزنیم خیلی ناراحتم...(همرو همینجا مینویسم چون واقعا حرکت طلب خب خب کردن زشته  )

نه به طلب خبخب  

چند روز پیش در مطب دکتر زنان نشسته بودیم از هم میپرسیدن چرا اومدی و ....؟

یکی گفت من شوهرم مشکل داره اومدم اقدامات قبل از انتقال جنین به رحممو انجام بدم (و خداااا میدونه پشت این توصیف ساده چقدر درد و مشکل بود اما با لبخند گفت)

کسی که کنار من بود گفت واااااااااای چقدر سخت خداروشکر اصلا من نفهمیدم چی شد حامله شدم.

الان مثلا که چی؟

تاپیک دردو دل میزنن که شوهر شما هم دست بزن داره؟

جوااااباااا : نه شوهر من انننقدر اقاست از گل نازکتر بهم نگفته هرروز دستمو میبوسه

وااای نه عجقم همیشه منو نوازش میکنه

الان مثلا که چی؟

باز میزنن شوهرم پول نمیده

جواب میدن شوهر من که همه ی زندگیش دست منه

من هرماه از شوهرم یه تومن میگیرم

الان مثلا که چی؟

و............. انواع نمونه ها که میدونید

چرا قبل از حرف زدن رعایت حال طرف مقابلو نمیکنیم؟

ضمنا

انقدر واسه همه ی مشکلات نگید طلاق طلاق

شما فقط دارید بخشی از ماجرارو میخونید اونم یک طرفه

ما برای وصل کردن آمدییییییییییم خانم هاااای گل  

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا که چی😆😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

موافقم خیلی زیاد بعضیا خیلی دارن پز داشته هاشونو میدن من حتی از بعضی امضاهام خوشم نمیاد تو خیلی به رخ کشیدن است

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕