2777
2789
عنوان

لوپوس

| مشاهده متن کامل بحث + 14741 بازدید | 44 پست
شانای جون شماره تلفن دکتر دواچی : 88300547 . بعد از ظهرها از یک تا حدود 4 هستند . تماس بگیر و خواهش کن که به خواهرت وقت بدن ، انشاءالله که قبول میکنند عزیزم . اگر هم سئوال یا کاری داشتی برام ایمیل بزن .
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .
عزیزم خانم برادرم اول روماتیسم داشت
بعد در زمان بارداری روی صورتش جوشهای پروانه ای زد یعنی سه تا جوش روی گونه ها ودوتا روی پل بینی که در مجموع شکل پروانه میگیره این جوشها از علایم اصلی این بیماریه
فشارش هم خیلی بالا بود دکتر زنانش بیماریش رو تشخیص نداد
الان هم که تحت نظره ومرتب ازمایش می ده وبالا رفتن نسبت بیماریش رو از روی از تشخیص می دن ومتناسب با اون دارو تجویز می کنن
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به همگی

این بیماری روباازمایش خون تشخیص میدن وبیماری به گونه ای هست ک درمان قطعی نداردوارثی هم هست وشایدیکسال به صورت خاموش باشه بعدیه مدت فعال بشه ومعمولابادردمفاصل وبادکردن دست وپاویاپوست رادرگیرمیکنه وبرای حاملگی هم یکم مشکل پیش میاره وجنین روغریبه میدونه بدن مادروبه اون حمله میکنن ودفع میشه وجلورشدشومیگیره که باداروهایی کنترلش میکنن اینم بگم این بیماری به هزارچهره معروفع وتوهربدن خودشویه جورنشون میده وشدیدوضعیف هستن....

من دارم این بیماریو دوسال چ اطلاعانی میخوای

عزیزم شروع علایمت چجوری بود؟اول پوستت درگیر شد یا جای دیگه؟گلبول های سفید دخترم رفته بالا با پلاکتاش،،،،مگه تو لوپوس کلبول های سفید پایین نمیاد؟؟؟