2777
2789
عنوان

لوپوس

14741 بازدید | 44 پست
دوستان کسی هست که با این بیماری آشنایی داشته باشه. متاسفانه خواهرم دچار این بیماریه و می خوام بیشتر راجع بهش بدونم.
پزشک خوب هم اگه تونستید معرفی کنید ممنون می شم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شادی جون نگران نباش ، من دختر جوانی رو می شناسم که سالهاست لوپوس داره ، خیلی عادی داره زندگی می کنه فقط تحت نظر پزشکه . تیر ماه عروسیش بود هیچ مشکلی هم نبود .

درمورد دکتر خوب هم که پرسیدی فکر میکنم باید تحت نظر دکتر روماتولوژ باشن . البته 100 درصد مطمئن نیستم . اگر دکتر روماتولوژ خوب می خوای دکتر دواچی هست که جزء دکتر های قدیمی و با تجربه هست و خود من هم برای مورد دیگه تحت نظرشم اما نمی دونم مریض جدید قبول میکنه یا نه .
شادی جان اتفاقا به یک خانمی هم دکتردیگه به اشتباه گفته بود لوپوس داری که وقتی رفته بود پیش دکتر دواچی ، مشخص شد که اصلا لوپوس نداشته .
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .
شانای جان نگران نباش منم دارم ولی از نوع پوستی ..اگر تحت نظر باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد ..خیلی ها سالها با این بیماری زندگی میکنن ازدواج میکنن و بچه دار میشن ..فقط باید تحت نظر روماتولوژ باشه ..دکتر غریب دوست یکی از بهترین هاست فعلا مریض جدید نمیپذیره اواخر مهر زنگ بزن مطبش شاید وقت داد..شمارشو پیدا میکنم برات میذارم اینجا..التماس دعا
خانم برادرم هم سالهاست با این بیماری دست وپنجه نرم می کنه

متاسفانه یکی از مفاصلش رو هم از دست داده
فقط می تونم بهت بگم که سه چیز خیلی مهمه
اول روحیه قوی داشتن ودوری از استرس وغم وغصه
در معرض نور قرار نگرفتن واستفاده مداوم از ضد افتاب
مراجعه مداوم ودوره ای به پزشک وسر سری نگرفتن بیماری
خانم برادرم تحت نظر دکتر اکبریانه
ببین در این بیماری سیستم ایمنی به اعضا حیاتی حمله می کنه البته اگر بیماری فعال باشه اخه این بیماری همیش فعال وروشن نیست ولی اگر مرتب تحت نظر باشه انشالله مشکلی پیش نمیاد
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز