2777
2789
عنوان

بی علاقگی به همسر

645 بازدید | 31 پست

چطور با همسری که بهت خیانت کرد میشه زندگی کرد به خاطر بچه... کسی هست مثل من باشه... من هیچ حسی بهش ندارم انگار دیگه یه قریبه تو خونس... نمی تونم دیگه خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوسال گذشت هنوزم تودلم آتیشه😭امشب همش تودلم گفتم ازش متنفرم ازش متنفرم 

دیگه غصه هاموبهش نمیگم 

دیگه عاشقش نیستم 

دیگه دلم براش نمیسوزه وقتی مریضه 

دیگه دلمم براش تنگ نمیشه 

وقتی نیست حالم بهتره😭😭😭

خدایا 

منوبی نیازکن

من خیانت ندیدم ولی به دلایل دیگه ازش متنفرم  خیلی دلمو شکسته بارها نفرینش کردم  فقط برای بچه هام پدر خوبیه ولی برای خودم اصلا شوهرخوبی نیست. واقعا دلم بهش گرم نیست برام نقش حامی نداره چون پشتمو خیلی خالی کرده. بخاطر بچه هام تحمل میکنم. ظاهرش خیلی خوبه  ولی زندگی باهاش خیلی سخته. 

مگه میشه... با روانم چه کنم

خوب معمولا مردا اگر واقعا زنشون دوست داشته باشن این گل ماریو کرده باشن بعدش خیلی تلاش میکنن خیلی بیشتر از قبل و خب توجه و احترام عشق باز باعث میشه تو فراموش ک ن ولی ببخشی و عاشقانه ک ن ولی دوسش داشته باشی اتفاقا اگر بخای رابطه قوی تر از قبل میشه اگر مرده هم عاقل نشه هیچ روزگاران سیاهه