2777
2789
عنوان

چقدر زشته!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 87 پست
وااای خدا صبرت بده،یه استامینوفن بخور تا بتونی بخوابی.بعضی پدر مادرا خیلی بی درکن.تربیت که بلد نیستی ...

اره واقعا بعد اینکه رفتن کلی گریه کردم. هنوزم صورت پسرم خوب نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=52996087]خدا نکنه. اره قشنگ صورتش خونی شد. بیچاره انقدر گریه کرد کبود شد[/QUOT

الهیییییییی

مقصر بچه دو ساله نیست پدر و مخصوصا مادرش که تو مهمونی وظیفه دارن بچشونو کنترل کنن

چیکارش میکردین؟ اخه مهمونن ادم چی بگه؟؟؟؟

بهش تذکر میدادم 

سرشو با چیز دیگه گرم میکردم

از محل دورش میکردم

درواقع کاری که مامان بابای بی مسئولیتش باید انجام میدادن!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ای وای! خب شما ام جدی برخورد کنین که دیگه جرات نکنه

من جدی برخورد میکنم ولی بعدش به هزار نفر باید جواب بدم

جاریت بدش اومد.بچس گناه داره و.....

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
شعور ندارن دیگه بی فرهنگن.. دختر خواهرشوهرم اومد تهران دندونش رو کشید...مادره نیومد صورت بچه رو بشور ...

دست روی دلم نزار بخدا بیشتراز ده بار بچمو زده ولی

میخندن بهش چیکارکنم شوهرمم طرفشو میگیره میگه بچس .متنفرم ازش  

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

وای بچتو زده من جات بودم چنان اخم و تخمی میکردم که سریع جمع کنن برم میخام صدسال نیان خونم که بخاد اش ...

تازه بعد اون قضیه بود که داشت کالسکه رو خراب میکرد باباش میگفت عیبی نداره. ینی دیوونه شدم. ولی بازم گفتم مهمونن. کلا ادم کم رویی ام تو اینجور چیزا

اره بچه که نمیفهمه. پدر مادر باید کنترلش کنن

دخترم دوماهه بود چنان پاشو ناخون کشیده بود که تا دوهفته زخم بود بعدش با خنده نشون شوهرم میدادن

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

واقعا آدم باید بره بچه دو ساله رو دعوا کنه ؟😑دوستان واقعا شما دلتون میاد ؟مثلا چه طوری میخواین‌از خ ...

بچه که بچه اس. حالیش نیست. اون پدر و مادرن که بی فکرن

میدونی یه سری از پولدارها (غنی های تهی از فرهنگ) هستن که من زیاد دور وبرم دیدم، فکر میکنن چون پول یه وسیله برای خودشون مهم نیس، پس حق دارن هر کس هم از اون وسایل داشت، بدون توجه بزنن داغونش کنن و،...

من خیلی از این قشر ادم های بیشعور ضرر مالی خوردم (مخقوصا تو محیط کار ودانشگاه که گند زدن به وسایلم) و از همه شون هم فاصله گرفتم (به بخاطر پول واون وسایل. بخاطر اینکه به عمق بی شعوری وحق به جانبیشون پی بردم)

هرچند این رفتارها تو همه طبقات اقتصادی دیده میشه اما از شانس من، بیشتر تجربه هام مربوط به این قشر بوده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
دست روی دلم نزار بخدا بیشتراز ده بار بچمو زده ولی میخندن بهش چیکارکنم شوهرمم طرفشو میگیره میگه بچس ...

خوب بچه ی شمام بچه است. اون که نمی تونه از خودش دفاع کنه .باید همینجوری کتک بخوره .همه بخندن و بگن بچه است. با عرض معذرت چقدر بیشعورن