2777
2789
عنوان

چقدر زشته!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بچه ی شمام بچه است. اون که نمی تونه از خودش دفاع کنه .باید همینجوری کتک بخوره .همه بخندن و بگن ب ...

نه دیگه فقط اون بچس بخدا یه بار نشده دعواش کنن  اخمش کنن .همه بچه هارو میزنه حتی ۴یا۵ساله با خنده  تعریف میکنند واسه هم

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

اگه کسی بزنتش جارمیزنن که فلانی زدش یا همچین حرفی زد بهش .

به درک که جار میزنند. حالا که اطافیان اینقدر بی درکند .خودت ازبچه ت دفاع کن. نذار بزنتش. بهش اخم کن  و بهش بگوو دیگه حق نداری بچه امو بزنی. فوقش یه دعوا میشه . 

وای نگو که دلم از این قضیه خونه

یکبار پارسال واسه پسرم تولد گرفتم بچه ها رفتن تو اتاق پسرم یعنی هر چی اسباب بازی نو تو کارتن باز کرده بودن خونه کرده بودن شهر بازی . میپریدن بادکنک ها رو میکنند.اصلن یه وضعی .مادراشون هم اصلا انگار نه انگار البته همه همسایگان بودن دیگه گفتم غلط کنم تولد بگیرم

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
به درک که جار میزنند. حالا که اطافیان اینقدر بی درکند .خودت ازبچه ت دفاع کن. نذار بزنتش. بهش اخم کن ...

اولا چیزی نمیگفتم ولی جدیدا اخم میکنم .میگم چرا میزنیش .تازه چند بارم از اتاق بیرونش کردم با اخم .ازم میترسه وقتی کسی نیس اصلا طرف بچم نمیاد

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

ی پسر دو ساله هم اومد خونه من با مامان باباش .نمک دون گرفت دستش همه جا رو نمکی کرد

.کاغذ شیرینی رو می مالید رو شیشه میز

.سر کشید تو همه کابیتا

.بستنی کیم که داشت آب میشد و گرفته بود دستش راه می رفت می خورد و میریخت 

.بوی گند خرابکاریشم همه جا پیچیده بود 

.خیلی طولانی میشه ....دوبار سرش خورد لبه مبل دلم خنک شد😏

اولا هم اومدیم این شهر همه انگار وحشی بودن بچه مظلوم من فقط میزدن چندین بار با مادرش درگیر شدم حالا تو نشون کردن به بگم یاد دادم زدنت تو هم بزن.اینم میزنه.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون

پدرشوهرم با خنده داشت تعریف میکرد که آرین(پسرخواهرشوهرم) هرکس میاد خونمونو میکنه بیرون درومیبنده.منم حرصم گرفت گفتم خیلی کار بدی میکنه باید دعواش کنید.آخه ۵سالشه ماشالله

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
والا مادرش میگفت تو خونه خیلیم بچه خوبیه. بعضی جاها اینجوری میکنه.

جالبه همیشه خونه خودشون موشن ولی جاهای دیگه میترکونن.برادرزاده من خونه خودشون انقدددد آرومه که میگی حتما مریضه ولی میاد خونه بابام اینا انقد بالا پایین میکنه از روی مبل . طفلک بابامم دیگه نداره هی عوض کنه مبلمان و وسیله خونه. بعدم انقد جای انگشت میچسبونه به آینه وشیشه ها و کثیف میکنه کافیه داداشم بخواد فقط بگه عزیزم اند رو مبل نپر زنش خودشو میکشه . یه کلمه بش نمیگه بشین بعدم انقددد به کاراش میخنده میگی مرد از خنده😐😐