2777
2789
عنوان

سلام کنکوری ها و پشت کنکوری ها

507 بازدید | 73 پست

بچه ها خسته نباشید

انشالله که به نتیجه زحماتتون برسید و نتیجه کنکور چییزی باشه که براتون خوبه و حالتون رو خوب میکنه 

بچه ها خیلی برام با ارزشه که وقت بزارید و نظر بدید حتی در حد یه خط

بچه ها به نظرتون کسی که افکار منفی داره این نزدیک کنکور اما درسش رو بخونه خیلی تاثیر دارن افکارش؟

نمیتونم استپشون کنم 

ولی اگه تلاشم رو اداممه بدم نتیجه میده ؟

میخوام از اخساسات منفی ای که داشتین طی دوران کنکور یا تحصیلتون که بهش با بی توجهی ، یا شاید هم با توجه بهش تونستید نتیجه تلاشتون رو بگیرید بگید از تجربه هاتون 

میخوام از افکاری بگید که حس کنید هرررر ان باهاتونه، شکست های کوچیک  و بزرگی که با وجودش تونستید حتی یک درصد پیشرفت کنید

دوست دارم از افکاری بگین از جمله اینا که قراره زیر بنوسیم ، و فکر میکردید درسته اما اصلا درست نبود

مثل این تفکرا =

یه 2 هفته مونده و هیچ کاری نمیتونم بکنم حتی نمیتونم افزایش درصد ده حد ده بدم 

نمیتونم نتایج زحماتی که پای کتابا ریختم به درستی بگیرم 

نتایج ازمون های من همین نتیجه کنکورمه ، کاریش نمیشه کرد

وقت کمه بهتره ول کنم برا سال بعد

بقیه کلی از من جلوترن 

تلاشام نتیجه نمیده 

کسایی که رتبه زیر 3000 میارن فضایی ان و استعداد زیاددددد میخواد که باتلاش جبران نمیشه 

من چون کلاس نرفتم از کسایی که کلاس رفتم خیلی عقب ترم و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا شب قبل کنکور فقط دنبال یادگیری باش ازمونا برای یادگیریتن نه اینکه ذهنتو بهم بریزن رفع اشکال کن روزی که قراره نتیجه ببینی و خودتو ثابت کنی روز کنکوره نه ازمونا

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

بخون و تلاشت را انجام بده دیگه بقیه اش دست شما نیست بسپار به خدا انشاالله بهترین نتیجه را بگیری✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام

الان چون داریم به کنکور نزدیک میشیم، اضطراب باعث میشه ذهنت بخواد فرار کنه از درس خوندن و برای همین هزارتا فکر میاد سراغت. حتی ممکنه سر یه مسئله عادی حساس بشی و ذهنتو درگیر کنه... تو فقط ادامه بده. 

Intj- 

به اینکه اخرش چی میشه فکر نکن.

الان وقت فکر کردن به نتیجه نیست وقت تلاشه

فقط یه برنامه بریز مطابقش جلو برو 

شبا قبل خواب ۱۰ دقیقه مدیتیشن کن

صبح ک بیدار شدی هم قبل شروع درس ۱۰ دقیقه

Intj- 

اگر میخوای تو کنکور قبول بشی باید روحیه ت بالا باشه یهو میری سرجلسه می بینی ده تا سوال اولی بشدت سختن و تو به هیچکدوم جواب ندادی ایا روحیه ات حفظ میشه یا تا بخوای به سوالات اسون برسی کلا تمرکزت رفته و گیجی؟ 

اخرین ازمون ازمایشیسکه من  شرکت کردم درصدهام به کلی شکست ولی روحیه مو حفظ کردم رفتم سرجلسه و مثل قبل پاسخ دادم 

خودم میخوام این تاپیک از انرژی منفی تبدیل بشه به انرژِی مثبت 

1.خدایی که بدن تو رو انقد جالب درست کرده که وقتی قوی ترین اسید تو معده و لوزالمعده ته هیچیت نمیشه ، امکان نداره بخواد تلاش تو رو پوچ کنه 

2.اینه نتایج ازمون هات یا کنکورت خوب نیست دلیل بر این نیست که تو بی کفایتی، دلیل بر منابع بهتر افرادیه که نتایج خوب میگیرن ، دلیل بر تلاش های شبانه ایه که تو ندیدی و فقط نتیجه تلاشش رو دیدی مثل کسی که باغبونه و 10 سال باید کم کم در بهترین شرایط هفته ای یک بار مراقبت کنه از درختاش ، افتشون رو از بین ببره، خاکشون رو تازه کنه ، دلیل بر اینکه که حتی اگه روزی نیم ساعت بیشتر از تو درس خونده باشن توی سه ماه میشه نزدیک 45 ساعت که میشه باهاش در بدترین شرایط 3 فصل ریاضی روو عالی بست عالیییییییی ....

حقیقتا اینا همه‌ش فکرای چرتی‌ان ولی طبیعیه. اصلا ناامید نشو. اولا که کنکور همه چیز نیست یه چالشه بیشتر و زندگی انقدر بزرگ هست که یه آزمون تعیین‌کننده همه چیز نباشه. دوما که اصلا به تراز و رتبه و اینات توی آزمونا اهمیت نده چون سطحشون با کنکور فرق داره. سوما که دو هفته تا اردیبهشت و نزدیک دو ماه به تیر مونده و نهایی‌ها خیلی موثرن. بعدشم اصلش کتابه و کنکورای سالای قبل بشین بزن. خودت و استعدادهاتو به خاطر کنکور زیر سوال نبر. آرامش ذهنتو حفظ کن و به خدا توکل کن.

پاینده ایران

بچه ها سعی کنین تا جایی که فکرتون بهتون اجازه میده چیزای مثبتی که بهش یقین دارین بگین این به همه کمک میکنه اگه یه وقت حالمون بد شد مرورش کنیم و بهتر بشیم...