2777
2789
عنوان

سلام کنکوری ها و پشت کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 73 پست
افکار بازده رو پایین میارن ولی نابودش نمیکننخوندن با حال خوب قطعا بهتره ولی خب این از نخوندن بهتره

سلام اره درسته ولی الان کسی هست که کلا بدون فکر منفی درس بخونه واقعا؟

اگه درصد هاتون در حد خوبیه ممنون میشم بگین چطوری پیشرفت کنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منظورم همین بود که جواب دادین میگم میشه بهترین رتبم تو کنکورم باشه ؟

اره 

معمولا همینه 

مثلا یه ازمونی مثل قلمچی تو هر چی تو قلمچی باشی قطعا کنکورت ازون خیلی بهتره 

چون قلمچی واقعا سوالات سخت و غیراستاندارد توش زیاده 

الانم میتونی بشینی کنکورای سالای اخیر رو خودت حل کنی 

اره معمولا همینه مثلا یه ازمونی مثل قلمچی تو هر چی تو قلمچی باشی قطعا کنکورت ازون خیلی بهتره چون قلم ...

خودمو بترکونم  با درس خوندن ،

در حد بدبینانه چند درصد افزایش درصد خواهم داشت ؟

خودمو بترکونم با درس خوندن ،در حد بدبینانه چند درصد افزایش درصد خواهم داشت ؟

الان هدف اردیبهشت باشه که یه میانگین سی سی و پنج حداقل بگیری 

الان نمیدونم سطحت در چه حده؟ چطوری هستی؟ ازمونات الان میانگین چند درصده؟ چقدر از مطالبو جمع کردی تا بهت بگم 

سلام عزیزممنم مثل تو کنکوریم هیچ کلاسی هم نرفتم و ازمونم ندادم اصلا،پارسال رتبم ۸۰۰۰ هزار شد ولی اون ...

سلام خیلی ممنون عزییزم درسته واقعا حرفاتون ؟

به نظرتون این مدت باقی مونده رو خوب بخونم بدبینانه چند درصد افزایش درصد خواهم داشتم ؟ من کلا درس ها رو بلدم، تست زمان دار نزدم و تست زدم اما واقعا نه به اندازه بقیه در حد روزی 40 50 تا تست میخوام بگم که پایه ام تو دروس خوبه ولی تورق و مرور و کنکور زدن و تست میخواد اکثراااا تست نیاز داره.....

و اینکه میشه از تجربه پارسالتون واسه این موقع از سال بگین ؟

اون چند روز پایانی چیز بهتون اضافه کرد؟

من اگه تلاش کنم با وجود افکار منفی ای که دارم میتونم نتیجه همونننن مقدار تلاش رو ببینم 

از حرفتون این حس رو گرفتم که اگه به قبولی خودم شک داشته باشم یعنی قبول نمیشم 

ممنون از وقتی که گذاشتین

الان هدف اردیبهشت باشه که یه میانگین سی سی و پنج حداقل بگیری الان نمیدونم سطحت در چه حده؟ چطوری هستی ...

من از دهم خوندم اما کلاس نداشتم که بگم حرفه ایییییییییییی بلدم و اینا 

زیست جمع کردم و ببین انگار خین خوندن کتاب به متن مسلطم اما وقتی میخونم میبینم عه از هر صفحه یکی دو جمله یادم رفته 

نصف زیست 12 رو ازمونی بستم نصفه اولش رو اما نیمه دومش ازمونی نخوندم 

و زیست ده کلش ازمونی خوندم 

زیست یازده هم اکثر فصلا ازمونی بستم 

اما راستش باز یه جاهایی نیاز به درست شدن داره 

من ماز میزنم و واقعااا سخته خیلی سخت ، اوایل مهر شروع کردم به زدن ماز اما تحلیل نکردم، خودمو نسبت به ازمون باختم اما همچنان کتاب کار کار میکردم 

این مدت یه سری ازشون تحلیل کردم 

به تحلیل یه ازمون جامعش کلییییییییییی نکته جالب و خوب بارم میشه 

من راستش بیشترین درصد مازم 35 بوده 

برای ازمون پنجشنبه قبلی ماز ==

من نیمه اول دوازدهم رو تقریبا 2 3 هفته پیش خوندم و هیچچچچ مروری نکرده بودم نزدیک ازمون یا قبلش ...

زیست ده رو سه فصل قلب و تنفس و گوارش خوندم نزدیک ازمون 

و زیست یازده رو هیچچچ بخشیش رو مرور نکردم حتی در حد ده دقیقه نتیجه ازمونم شد 22 درصد 

خیلی بده ؟ اگه خوب بخونم با مرور پی در پی درست میشه ؟

ریاضیم بیشترین درصد ماز 40 بود که عالیههه تراز 9500 میداد

شیمی و فیزیک هم بین 20 تا 30 

من از دهم خوندم اما کلاس نداشتم که بگم حرفه ایییییییییییی بلدم و اینا زیست جمع کردم و ببین انگار خین ...

خب خوبه 

الان بشین ازمون جامع بزن و این مدت بیشتر کنکور بزن نه ازمونای دیگه 

و تمرکزتو بزار رو دوازدهم چون از هر درس تو کنکور تقریبا نصف سوالات از دوازدهمه 

الان هدف اردیبهشت باشه که یه میانگین سی سی و پنج حداقل بگیری الان نمیدونم سطحت در چه حده؟ چطوری هستی ...

شیمی 12 رو برای این هفته مرور کرده بودم واسه ازمون بدون سوال بدون تست  از رو کتاب کار تک پایه میکرو 

البته به جز فصل اخرش

و یکم هم از شیمی یازده در حد 40 صفحه بدون تست خوندم و شیمی 10 رو مرور نکردم 

ازمونم این شد=

شیمی 10 =22 درصد 

شیمی 11 = 14 درصد 

شیمی 12= 13 درصد 

تست نزدم هیچی...

خب خوبه الان بشین ازمون جامع بزن و این مدت بیشتر کنکور بزن نه ازمونای دیگه و تمرکزتو بزار رو دوازدهم ...

من تو زیست با اینکه زیست 11 مرور نداشتم 26 درصد زدم 

زیست 12 = 19 درصد 

زیست 10= 21 درصد ...

میتونم تا 50 - 60 کنکور برم به شرط خوندم مداوم و کنکور و ازمون جامع...؟

شیمی 12 رو برای این هفته مرور کرده بودم واسه ازمون بدون سوال بدون تست از رو کتاب کار تک پایه میکرو ...

خوبه 

من هم ماز زدم هم قلمچی 

قلمچی از ماز در کل سخت‌تره و ماز زیست سختتری داره معمولا 

با این وجود درصدات خوبه بدون کار خاصی کردن 

این دوهفته هم هر چی بخونی تو ذهنت میمونه و سر کنکور میتونی بزنی 

اولویت دوازدهم باشه و از الان کنکورای سالای اخیر رو بزن

زیست رو متن کتاب رو فول بشو و کنکور بزن 

فیزیک دوازدهم کامل میشه خوند و بعد کنکوراشو بزن 

شیمی میتونی سه و چهار دوازدهم و حفظیات کل سه سال رو بخونی و بعد باز کنکور بزن 

ریاضی یکسری مباحث رو انتخاب کن مثلا تابع و حد و مثلثات الگو اینا خوبن 

سلام خیلی ممنون عزییزم درسته واقعا حرفاتون ؟به نظرتون این مدت باقی مونده رو خوب بخونم بدبینانه چند د ...

اره عزیزم فقط ب عنوان ی دوست خواستم بهت بگم فقط ادامه بده ب قبول نشدن فکر نکن ب حرفای بقیه هم ک‌میگن نمیشه توجه نکن، من خودم تو محیطی درس خوندم و میخونم ک هیچ کس حتی ی نفرم نگفت بهم ک میتونی تا دیدم و شنیدم گفتن اخرش هیچی نمیشی ولی من فقط دارم ادامه میدم..

ببین من گفتم اصلا هیچ کلاس کنکوری نرفتم هیچ ازمونی شرکت نکردم فقط کتابای درسیم حتی کتاب تستم ندارم ک بخوام بگم روزی چن ساعت تست زدم فقط کتابارو میخونم

من فقط پارسال اون یه هفته اخر کنکورای سال قبل رو از رفیقم گرفتم و سوالا شو نگا کردم تا ببینم در چ سطحه کنکور ببین اینم میگم ک اصلاا ب هیچوقت ب نتیجه آزمون فکر نکن ک کم شدم پس کنکورم خراب میکنم چون اصلا اینطور نیس چون تجربه شو دارم میگم من هفته اخر گفتم چن تا از کنکورای سال قبل رو حل کردم درصد روانشناسی رو صد زدم نه تو ی کنکور بلکه چندتا ولی سر جلسه چون مدیریت زمان نداشتم و اومدم ریاضی وقت گذاشتم نرسیدم روان رو حل کنم بحز یکی دو سوال ک رسیدم درصد روانم شد ۱۷ باورت میشه منی ک اون همه خوندم ولی بخاطر ی اشتباه ک ریاضی وقت گذاشتم گند زدم ب کنکورم و ریاضی هم منفی زدم اینو گفتم ک بدونی ازمونا درسته خوبه باعث میشه با سطح سوالات آشنا بشی ولی هیچی رو نمیشع قطعی گفت تو بخون درستو ب این چیزا فکر نکن