2777
2789
عنوان

سلام کنکوری ها و پشت کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 73 پست
یه سوال میپرسم سعی کن با سنجیدن همه جوانب بگی...پیشرفت زیست استعداد عالی ای میخواد ؟خیلی خودمو دور م ...

سطح کنکور با این ازمونا خیلی فرق داره 

به راحتی میشه به ۵۰ درصد کنکور رسید 

زیست لازمش مرور زیاد هست سعی کن تا روز کنکور متن کتاب رو مدام مرور کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیر نیست میتونی مثلا همایش یا جاست تست ببینی که در حد سه چهار جلسه هست بازم خیلی کمک می‌کنه بهت

چه استادی ببینم به نظرت ؟

و اینکه چه فصل هایی رو خوب توضیح داده که مثلا بگی واقعااا پر بود و کمک کننده ؟

عزیزم خبر نداری کسی ک تو ۲۳ آزمون ۶۷۰ پاسخ صحیح داشته ترازش چنده ؟

بهت توضیح دادم تو تاپیک خودتم 

این ادم نهایتا میانگین ترازش ۵ هزار یا ۵ هزار و خورده ای باشه 

من خودم از مهر تا الان که ازمون شرکت کردم تعداد پاسخ های صحیحم حدودا ۱۸۰۰ تا هست و میانگین ترازم 6۸۰۰

خیلی ممنون عزیزم اگه خوب تلاش کنم و مدیتیشن باشه در کنارش و سعییییی کنم به خودم حرف مثبت بزنم در کنا ...

خواهش میکنم

بله تاحد قابل توجهی

اما حتما باید تلاشات و مدیتیشن مداوم باشه

نه نوسانی ی روز انجام بدی ی روز بیخیال بشی

Intj- 

سعی میکنم ولی ایا این یعنی اینکه اگه احساس منفی داشته باشم و ترس از قبول نشدن ممکنه نتیجم خراب شه ای ...

بله عزیزم باور به خودته که باعث موفقیتت میشه وقتی خودتم خودتو قبول نداری چه انتظاری از کائنات داری

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷