2777
2789
عنوان

سلام کنکوری ها و پشت کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 73 پست

عزیزم طبیعیه استرس و فکر منفی داشته باشی 

من خودم امسال کنکور دارم و راستش صد تا تاپیک هم زدم 

اما باید هرجوری شده با هر حس و حالی ادامه بدیم و تسلیم نشیم 

مجبوریم... تا اینجا این همه راه اومدیم از چه چیزهایی که گذشتیم آخرش دیگه ول نکنیم 

هرچی هم شد، شد. خودمم احتمالا پشت کنکوری بشم ولی تهش اینه که ی تجربه داریم کسب می کنیم

توکل کن به خدا و نتیجه رو بعد از تلاش هات بسپار بهش 

خودش ان شالله عالی رقم میزنه 

امیدوارم واسه هردوتامون خدا جوری بخواد که خودمون تو کفِش بمونیم... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا اینا همه‌ش فکرای چرتی‌ان ولی طبیعیه. اصلا ناامید نشو. اولا که کنکور همه چیز نیست یه چالشه بیش ...

خیلی ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی امیدوارم حال خوب به زندگیتون جاری بشه ...

فکر کنم شما کنکور دادین قبلا درسته ؟

با تحلیل روزانه یک ازمون جامع فقط و فقط و فقط برای درس زیست بدبینانه چند درصد میشه افزایش داشت درصد رو ؟

ممکنه بهترین ازمونی باشه که میدم ؟

صد در صد تو فقط به خودت ایمان داشته باش😊

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سلام عزیزم

منم مثل تو کنکوریم 

هیچ کلاسی هم نرفتم و ازمونم ندادم اصلا،پارسال رتبم ۸۰۰۰ هزار شد ولی اون رشته ای ک میخواستم رو رتبه ی زیر هزار میخواس بخاطر همین دوبارع شروع کردم

ببین اینکه ک بگی بقیه جلو ان و نمیتونم و نمیشه رو بذار کنار همه خسته میشن کم میارن ولی جا نمیزنن اگه میخوای رتبت زیر سه هزار بشه کارع سختی نیس اونایی هم ک میارن ادم فضایی نیستن فقط به موفقیتشون باور دارن

امسال ۶۰ درصد تاثیر مستقیم کنکورع اگه میگی کنکورو خراب میکنم نترس مطمعنم میتونی تراز حداقلش ۶۰۰۰ هزارو خوردخ ای بیاری و بعدش تا امتحانا ده پانزده روز وقته بشین برای نهایی بخون تا میتونی بخون برا نهایی هر نمره ای ک بتونی بیشتر بگیری رتبتو جا بدجا میکنه پس کم نیار

ببین طرف ممکنه خیلی بخونه خوب کنکورم خوب بده ولی نهایی رو خراب کنه یا حداقل کمتر بشه از کنکور ولی اینو در نظر بگیر ک کنکور فقط چهل درصده و نهایی ۶۰ درصد پس برد با اونیه ک بتونه نهایی رو خوب بده

امیدوارم موفق بشی

خیلی ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی امیدوارم حال خوب به زندگیتون جاری بشه ...فکر کنم شما کنکور دادین ...

نه من امسال کنکور دارم. بشین کتابو بخون و شکلاشو بکش خیلی به درصد فکر نکن

پاینده ایران

به اینکه اخرش چی میشه فکر نکن.الان وقت فکر کردن به نتیجه نیست وقت تلاشهفقط یه برنامه بریز مطابقش جلو ...

خیلی ممنون عزیزم 

اگه خوب تلاش کنم و مدیتیشن باشه در کنارش و سعییییی کنم به خودم حرف مثبت بزنم 

در کنار هجوم  افکار منفی ممکنه نتیجه بگیرم ؟

اگر میخوای تو کنکور قبول بشی باید روحیه ت بالا باشه یهو میری سرجلسه می بینی ده تا سوال اولی بشدت سخت ...

خیلی ممنون عزیزم 

چکار کنم روحیم دست خودم باشه و بتونم خوب مدیریتش کنم 

میشه تجربه هتونو برای این فرصت باقی مونده حتی تا کنکور تیر در اختیار بزارین ؟

قبول شدین ؟ اگه اره خب خداروشکر ولی اگه نه انشالله یا امسال قبول بشین یا یه مسیر  فوق عالی تر مقابلتون قرار بگیره

حقیقتا اینا همه‌ش فکرای چرتی‌ان ولی طبیعیه. اصلا ناامید نشو. اولا که کنکور همه چیز نیست یه چالشه بیش ...

یعنی طبیعیه ؟

فکرام در این حد نیستن که بگم نمیتونم مطالب خونده شده رو بفهمم در این حده که یه چیز منفی داخلم میچرخه و یه چیز بده کلا 

چگارشون کنم به نظرت ؟