2777
2789
عنوان

میگه خوشحالم خواهر ندارم 😑🙄❗

384 بازدید | 58 پست

دختر عموم , من خودم دوتا خواهر دارم بعد ازش پرسیدم دوست داشتی خواهر داشته باشی گفت نه نمیخواستم توجه بابا و مامانمو داداشم تقسیم بشه با یکی دیگه اگه بازم میخواستم یه داداش بزرگتر دیگه میخواستم دوباره و بچه ها واقعا خیلی خیلی عزیز دردونه اس و نور چشمی خانواده

و خیلی هم داداش خوبی داره یعنی پسر عموم سینما کافه همه جا میبرتش

مامانش هم جوونه خیلی اصلا کمبود خواهر میگه احساس نمیکنم

حسودیم شد یکم واقعا با اینکه خواهر هم خیلی خوبه ولی توجه و محبت تقسیم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاضرم توجه و محبت تقسیم میشد ولی یه خواهر خوب داشتم ،وقتی تو زندگی به مشکل برمی خوری،فقط یه خواهر خوب می تونه به دادت برسه،کمک حالت باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من ی خواهر برادر کوچیکتر از خودم دارم ولی هییییچکدوممون کمبود محبت نداریم اصلا ....

مامان بابام ی جوری بامنو خواهرم رفتار میکنن انگار اسمون باز شده ما پرت شدیم پایین ...داداشمم همینطور یادگرفته

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉