2777
2789
عنوان

میگه خوشحالم خواهر ندارم 😑🙄❗

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خواهر دارم توی محبت کمبودی حس نمیکنمخیلیم خوش میگذرهمیریم سفر🫠گردش و تفریح و دور دور با همیمع ...

خب اینم با داداشم همینطوره ولی هم نقش دوست رو داره براش هم حامی شدید

کمبود منظورم نیستا منظورم اینه پدر مادرتون محبتشون تقسیم میشه

عزیزم مادر به هر بچه یه محبت خاص داره محبت مگه غذاست که تقسیم بشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
نه واقعا ربطی ندارهمن خواهر دارم عالی ان ولی بعضی وقتا با داداشم بیشتر درد و دل کردم

من داداش ندارم شاید دلیلش اینه

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

عزیزم مادر به هر بچه یه محبت خاص داره محبت مگه غذاست که تقسیم بشه

عزیزم طبیعتاً اون محبت خاص هم وقتی تعداد بچه ها بیشتر باشه یا از یه جنس باشن وقت مادر تقسیم میشه برای اون محبت کردن بهشون چون یه نفره چند نفر که نیست

عزیزم طبیعتاً اون محبت خاص هم وقتی تعداد بچه ها بیشتر باشه یا از یه جنس باشن وقت مادر تقسیم میشه برا ...

عزیزم انشالله مادر میشی میفهمی چی میگم

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

خواهر داشتن بهترین حس دنیاست

اون یه جوری صحبت کرده که نشون نده کمبود داره بعد شما بهش حسودی کردی ؟

تقسیم محبت و توجه چیه دیگه

50 تا بچه ام باشه پدرومادر اندازه یه بچه تک فرزند بهشون محبت میکنن

خواهر داشتن بهترین حس دنیاست اون یه جوری صحبت کرده که نشون نده کمبود داره بعد شما بهش حسودی کردی ؟تق ...

عزیزم من از اون سوال کردم اون که نیومد پزشو بده بعدم تنها موردیه مگه که دیدم خیلی راضیه!؟

از دوستام هم هستن همشون راضی ان واقعا میگن دست خودمونم بود نمیخواستیم حتی اینجا هم ببینی از اول تاپیک چند نفر گفتن راضی ان

بعدم این حرف دیگه جوکه واقعا , ۱۲ ۱۳ تا بچه باشن کجا به اندازه تک فرزند بهشون توجه و محبت میشه و وقت براشون دارن!

من میگم تک دختری واقعاً چون یدونه ای اون محبت بیشتره و دختر دیگه ای نیست اون محبت و وقتشون رو برای اونم تقسیم کنن