raha007913 مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1899 عنوان طلا بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 45 پست الان بخرم یا ن؟ خیلی نیست پولم تا سال دیگه هم لازم نیست بفروشم میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما میدونم همیشه اینجوری نیست 1404/01/25 | 09:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha007913 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1899 فعلا تا شنبه که مذاکره بعدیه بنظرم کاهشیِ روندش وایی یعنی میشه تا ۵ بیاد پایین؟🥺🤲 میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما میدونم همیشه اینجوری نیست
گلیجان31 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 830 اخه من بله برون داداشم ۵شنبه اسمجبوریم این هفته حتما بخریم فعلا چشممون به قیمت لحظه ایه طلاس انشالله که بیاد پایین عزیزم اتفاقا منم دارم برا داداشم طلا میخرم کادویی برا نامزدش😊 آنچه مرانکشد قویترم میکند
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79146 ده گرم طلا چقدر میشه ؟!الان تابلو شیش شصد هست من اون هفته ۱۰ گرفتم خریدم ۸۸الان گمونم بشه ۶۵ خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پرتو_زندگی عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 74 با اجازه از استارتر بچه ها اخرین تاپیکمو ببینید شاید باعث بشید زندگی کسی عوض بشه❤️
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79146 انشالله که بیاد پایین عزیزم اتفاقا منم دارم برا داداشم طلا میخرم کادویی برا نامزدش😊 آخی عزیزم مبارکه😍من حالا کادوی سر عقدشونو رفتم تو ۸تومن خریدم ولی الان موقع خرید حلقه نشون خودشونه دعا دعا میکنم بیاد پایین خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
raha007913 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1899 اگه حالاحالاهانمیخوای بفروشی وپولش رولازم نداری بخر طلاواسه بلندمدت عالیه بلندمدت هیچکس ضررنکرده مثلا یک سال!قبلا تا گرم پنج اینا خریدم ؛ آخرین خریدم؛ زیاد هم نبود گرم شیش هفتصد بود؛ ناراحت نیستم میگم پایین بیاد آدم باز بتونه بخره؛ میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما میدونم همیشه اینجوری نیست
کاربر_نی_نی_سایتم عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 10320 من صبر کردم ۴شنبه صبح بخرمتوکل به خدا انشاالله بره تو کانال ۵تومن تا ۴۵۰۰ هم میره ولی منم رفت ۵ میرم میخزم
گلیجان31 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 830 آخی عزیزم مبارکه😍من حالا کادوی سر عقدشونو رفتم تو ۸تومن خریدم ولی الان موقع خرید حلقه نشون خودشونه ... سلامت باشی عزیزم انشالله خوشبخت بشن جوونا آنچه مرانکشد قویترم میکند
raha007913 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1899 من اون هفته ۱۰ گرفتم خریدم ۸۸الان گمونم بشه ۶۵ گرم چند بود که گرفتی ! کل پول من؛ هشتاد ایناست😂🤦چی بخرم بنظرتون شما چی گرفتی میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما میدونم همیشه اینجوری نیست
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4273 یکم هم پایین میاد. وای یعد دوباره گرون میشه. مثل زمان مذاکرات قبل خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
raha007913 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1899 تا ۴۵۰۰ هم میره ولی منم رفت ۵ میرم میخزم واقعا میره تا چهار خدا کنه میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما میدونم همیشه اینجوری نیست
دریا۵ عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 790 فعلا تا شنبه که مذاکره بعدیه بنظرم کاهشیِ روندش ای کاش همین طور باشه
کاربر_نی_نی_سایتم عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 10320 واقعا میره تا چهار خدا کنه اره چون حباب بود خیلی منم یه النگو ۵ گرمی شوهرم برام خرید ولی مهم نی خدا کنه بیاد مایین برم یه زنجیرم بخزم
raha007913 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1899 اره چون حباب بود خیلی منم یه النگو ۵ گرمی شوهرم برام خرید ولی مهم نی خدا کنه بیاد مایین برم یه زنجیر ... خدا کنه بیاد پایین ؛ ولی میدونی چیه طلا گرم ۸ ملیون دیده باز هم فنرش میپره میره بالا میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما میدونم همیشه اینجوری نیست
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79146 گرم چند بود که گرفتی ! کل پول من؛ هشتاد ایناست😂🤦چی بخرم بنظرتون شما چی گرفتی کلی اجرت میکشن روش گرمی ۸خریدم یه پلاک ورساچه متحرکمدل جدید بود اجرتشو بیشتر گرفت خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری