2777
2789
عنوان

طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 45 پست
کلی اجرت میکشن روش گرمی ۸خریدم یه پلاک ورساچه متحرکمدل جدید بود اجرتشو بیشتر گرفت

من اگه بخوام بگیرم؛ دسته دوم جای مطمعان میگیرم هر وقت طلا نو گرفتم بیشتر ضرر کردم 🤦

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من اگه بخوام بگیرم؛ دسته دوم جای مطمعان میگیرم هر وقت طلا نو گرفتم بیشتر ضرر کردم 🤦

اصفهان یه جا هست طلای نو وکارگاهی دارن بالاترین دستمزدش ۱۰درصده من از اونجا خرید میکنم براسرمایه گزاری خوبه 

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهان یه جا هست طلای نو وکارگاهی دارن بالاترین دستمزدش ۱۰درصده من از اونجا خرید میکنم براسرمایه گزا ...

من اصفهان نیستم گلم 🤦خیلی برام دوره اینجا ک منم میخرم آدم مطمعان ؛ هستش؛ جرم اینا هم نداره طلا رو می‌شوره تمیز ؛ بدون جرم اینا میفروشه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

خب تو که تا الان نخریدی بنظرم بذار هفته دیگه مزاکره ! 

بعدیشونم برن خیلی احتمالش هس پایینترم بیاد 

من خریدم تو گرونی کلی ضرر کردم ! خواهرانه خواستم راهنماییت کنم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خب تو که تا الان نخریدی بنظرم بذار هفته دیگه مزاکره ! بعدیشونم برن خیلی احتمالش هس پایینترم بیاد من ...

مرسی عزیز دلم ؛ من کل خریدم تو رنج چهار و پنج اینا بود ؛ ی خرید خیلی ریز تو شیش هفتصد داشتم؛! حالا باز صبر میکنم ؛ ببینم چی میشه 

مرسی عزیز دلم ؛ من کل خریدم تو رنج چهار و پنج اینا بود ؛ ی خرید خیلی ریز تو شیش هفتصد داشتم؛! حالا ب ...

قصدم کمکه گلم من خیلی اشتباه کردم تو ۷۸۰۰ خریدم اما میخوام تو بعد نگی چرا کردم ‌. صبر کن ببین چطور میشه خدا کریمه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
قصدم کمکه گلم من خیلی اشتباه کردم تو ۷۸۰۰ خریدم اما میخوام تو بعد نگی چرا کردم ‌. صبر کن ببین چطور م ...

مرسی عزیز دلم منم این طلا ها رو به وقتش برای خرید خونه باید بفروشم ؛ بخدا نمیدونیم؛ چیکار باید کنیم🥺شما چند گرم خریدی ؟.  کاش اگ همه چی هم میخواد بیاد پایین خونه پوشاک؛ همه چی بیاد هی هرچی میخریدیم؛ میگفتن دلار بالاست الان چرا نمیگن لار پایین؛ قیمت خونه هیچ فرقی نکرده

عزیزم سایت یا پیج اینستاگرام نداره؟

نه عزیزم این بنده خدا فقط به مشتری های خاص و همیشگی دسته دوم میفروشه؛ 

من ۵۰ گرم ۷۸۵۰ خرید کردم و تمام سرمایمون بود که وام بود اما توکل به خدا

منم دقیقا تمام سرمایه رو دادم طلا 🤦فقط برای خرید خونه ۵۰۰ملیون هم ضرر کردم تا الان بالا بود میخواستم بفروشم اما خونه خوب پیدا نکردم🥺

همین امروز بخر

میگن باز میاد پایین!🤦حداقل اگ میاد صبر کنیم؛ ی گرم حداقل بیشتر بخریم