2777
2789

من با خواستگارم تموم کردم و اون منو بلاک کرد

منم بلاکش نکردم تا ببینه چجوری لگد به بختش زده

یه پروفایل خوشگل از خودم گذاشتم و بیومم اینو گذاشتم🧸

با یه اکانت دیگه چکش کردم دیدم نصفه شب و کله سحر آنلاین شده دوبار

بنظرتون چک کرده؟ چون نه آنبلاکم کرده نه پیام داده

حس میکنم چک نکرده

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شبیه هستیم فقط مابحث کردییم بلاک نکردیم همو ولی من همه چیو پاک کردممرتیکه فاقد قیافه و فاقد اخلاق ...

اتفاقا من قهر بودم بلاکش کرده بودم

اون اومد منت کشی و قربون صدقه و دوست دارمو عاشقتم

دید بهش رو نمیدم اون منو بلاک کرد😐

یعنی قطع امید کردم ازش

بعد میگیم مردا تستسترونشون کم شده همه میگن نه نه

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

میگن پسرا بلاک نمیکنن اگ بلاک کنن يعني از طرف متنفر هستن 🙂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
چه مسخره منم یه خواستگار داشتم منو تو اینستا بلاک کرد بعد یک هفته دراورد😐

واقعا فازشون چیه عقلشون چرا انقد کمه

مگه بچه ۱۰ ساله ان؟؟؟

دلیلشو نمیفهمم

اتفاقا من قهر بودم بلاکش کرده بودماون اومد منت کشی و قربون صدقه و دوست دارمو عاشقتمدید بهش رو نمیدم ...

شاید باورت نشه همین اتفاق برامون افتاد😂قهر بودم اومد منت کشی پیام داد دوستت دارم و برام مهمی بعدم ک دید جواب نمیدم پاک کرد 🫢بعدم هیچی دعوا کردیم و تمام

واقعاً بلاک چیه دیگه نمی خواد نخواد دیگه بلاک کردنش چیه خیلی حرکت چیپ و زشتیه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

میگن پسرا بلاک نمیکنن اگ بلاک کنن يعني از طرف متنفر هستن 🙂

آقا داشت قربون صدقم میرفت کلی

چون من قهر بودم

یعالمه دوست دارمو عاشقتم گفت، نیم ساعت بعد دیدم بلاکم کرده

اصلا فازشو نفهمیدم اونهمه خودشو کوچیک کرد بعد یهو بلاک کرد؟

با یه عکس پروفایل و یه بیو کسی نمیفهمه لگد به بختش زده شده اون اگه میخواست بفهمه بلاک نمیکرد

از حرصش زد

خیلی منت کشی کرد ولی چون چندبار بهش فرصت داده بودمو گند زده بود توش بهش رو نمیدادم

هی قربون صدقه رفتو منت کشید، بعد نیم ساعت اومدم دیدم بلاکم کرده

من ب شخصه بلاکیامو چک میکنم

من خودمم چک میکنم

ولی ازین مردای کم تستسترون پرنسسعلی هیچی بعید نی