2777
2789
عنوان

گند زدم شوهرم گفت پیام نده

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 55 پست
تنبلی تخمدان

کی گفته 😑😑😑😑

نه بابا عوارض نداره

فقط یه کم درده که موقتیه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر سرش دکترا داره من الان چکار کنم تحت تاثیر بعضی مقاله ها و پست ها اینستا که دیده میگه و بحث اینه ...

عزیزم اگه لیزر بد بود این همه مدل و ادمای مشهورو ثروتمند نمیرفتن انجام بدن

کاش همسر شما درک میکرد نباید تو این موارد دخالت کنه

اگه اینجوری بود که الان نصف دنیا نازا شده بودن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

گفتم من فکر میکردم خوشت بیاد گفت و ربطی داره ما روزانه این همه حرف میزنیم من همه چیمو میگم تو چرا نگ ...

مردا فوقش یکی دو ساعت بعد فراموش میکنن بیخیال..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ولی شما واقعا داری میشی چیزی که ایشون میخواد ،کنترلگری دارن.من میگم اهمیت باید داد ولی این حالت جالب نیس

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜