2777
2789
عنوان

طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 45 پست
فعلا تا شنبه که مذاکره بعدیه بنظرم کاهشیِ روندش

وایی یعنی میشه تا ۵ بیاد پایین؟🥺🤲

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اخه من بله برون داداشم ۵شنبه اسمجبوریم این هفته حتما بخریم فعلا چشممون به قیمت لحظه ایه طلاس

انشالله که بیاد پایین عزیزم اتفاقا منم دارم برا داداشم طلا میخرم کادویی برا نامزدش😊

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده گرم طلا چقدر میشه ؟!الان تابلو شیش شصد هست

من اون هفته ۱۰ گرفتم خریدم ۸۸

الان گمونم بشه ۶۵

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
انشالله که بیاد پایین عزیزم اتفاقا منم دارم برا داداشم طلا میخرم کادویی برا نامزدش😊

آخی عزیزم مبارکه😍

من حالا کادوی سر عقدشونو رفتم تو ۸تومن خریدم ولی الان موقع خرید حلقه نشون خودشونه دعا دعا میکنم بیاد پایین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه حالاحالاهانمیخوای بفروشی وپولش رولازم نداری بخر طلاواسه بلندمدت عالیه بلندمدت هیچکس ضررنکرده

مثلا یک سال!قبلا تا گرم پنج اینا خریدم ؛ آخرین خریدم؛ زیاد هم نبود گرم شیش هفتصد بود؛ ناراحت نیستم میگم پایین بیاد آدم باز بتونه بخره؛ 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من اون هفته ۱۰ گرفتم خریدم ۸۸الان گمونم بشه ۶۵

گرم چند بود که گرفتی ! کل پول من؛ هشتاد ایناست😂🤦چی بخرم بنظرتون شما چی گرفتی 

تا ۴۵۰۰ هم میره ولی منم رفت ۵ میرم میخزم

واقعا می‌ره تا چهار خدا کنه 

اره چون حباب بود خیلی منم یه النگو ۵ گرمی شوهرم برام خرید ولی مهم نی خدا کنه بیاد مایین برم یه زنجیر ...

خدا کنه بیاد پایین ؛ ولی می‌دونی چیه طلا گرم ۸ ملیون دیده باز هم فنرش میپره می‌ره بالا 

گرم چند بود که گرفتی ! کل پول من؛ هشتاد ایناست😂🤦چی بخرم بنظرتون شما چی گرفتی

کلی اجرت میکشن روش 

گرمی ۸خریدم یه پلاک ورساچه متحرک

مدل جدید بود اجرتشو بیشتر گرفت