2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست
میتونم بگم توی هر دو رشته خوبیهاما اونی که پدر مادرت میگن بیشتر به صلاحتهاونی که خودت دوست داری آیند ...

😭😭منم میگی 

کی میبینم ؟ از نزدیک از ظاهرم بدش میاد یا خوشش میاد ؟ بنظرش از عکسا بدترم ؟

یکی گفت فقط یبار میبینمش بعد کات میشه ، این درسته ؟چون ازم خوشش نمیاد جدا میشیم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا آشفته م👍 چند روزی هم هست از دوستم دلخورم

از آشفتگی الانت خودتو نجات بده..

خودتم زیاد درگیر بگیر نگیرای رفاقتی نکن بچسب به درست نزار تمرکزت بریزه به هم!

راستی ی چیز یادم رفت بگم بهت تاپیک خیلی شلوغ شده خوب شد پیام گذاشتید..

تو رشته های ورزشی خیلی موفقیت داریا!

باشگاه یا رشته ی خاصی  میرفتی یا میری در حال حاضر؟

بله ازدواجتون میشهامسال احتمال زیاد داره پیش قدم بشنمادر یا خواهرش خیلی تاثیر دارن تو ازدواجتونا

مرسی عزیزم مادرش اینا نمیشناسنم اخه چطوری؟

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟

بله امکانش زیاده

یاسین بهت فکر می‌کنه اگر جدا شدین ببین علت جدایی تون چیه حل شدنی باشه و حل کنید بله دوباره به هم برمیگردین..

در ضمن  پسر خوبیه ها!

در مورد رابطه ت با یاسین به دوستان نزدیکت ریز به ریز نشین تعریف کن!دوستات خوبن اما خب ته دل ی حسادتایی دارن

بله امکانش زیادهیاسین بهت فکر می‌کنه اگر جدا شدین ببین علت جدایی تون چیه حل شدنی باشه و حل کنید بله ...

به نظرت برمیگرده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اوهخب نمیشه چون صددرصد نیفهمه و تاثیر گذاره ولی خب رفتنم مهمه فقط برم همینببخشید یعنی رفتن حتمیه امس ...

عزیزم هر سری جواب دادم دارم میگم دیگه میری بله🥲🌟

فقط میتونم بگم نم نم یه بارونایی ریز میاد حوالی اونی شدن و راه افتادنت✅بهار نیست زمستونم نیست...

عزیزم هر سری جواب دادم دارم میگم دیگه میری بله🥲🌟فقط میتونم بگم نم نم یه بارونایی ریز میاد حوالی او ...

ممنون عزیزم

پستم دور منتشر شد بخاطر همین چندبار پرسیدم

ممنونم لطف کردی♥️🙏🏻

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

ای جونمانشاالله ...خدا از زبونت بشنوه گلم

قوربونت عزیزم🌟استرسو از خودت دور کن 

راستی بدنت طبع سرده اگه خیلی وقته اقدامی و نمیشه رو تغذیه ت کار کن..بدن همسرتم تقویت کن هر دو از تغذیه و خوراک اوکی بشید زودترم جواب میگیرید

کدوم رشته رو قبول میشم؟آیا خانواده م در نهایت به اون رشته که دوست دارم رضایت میدن ؟کدوم رشته به صلاح ...

جواب سوالای اولتو دادم حس ح هم بهت یه حس ساده س حتی اگه دوست داشتن باشه

یعنی تا ۵ تیر تلاشمو بیشتر کنم برای نهایی و کنکور همین امسال پزشکی میارم؟چون خوندم و تلاش کردم صفر ن ...

بله احتمال خیلی خیلی زیاد..

خوندی بار اطلاعاتی خوبی هم داری اما همین تلاشتو ادامه بدی خیلی نتیجه ی بهتری میگیری...

حسم بهت خوبه دیگه

پر انرژی ای البته در ظاهر آروم و پر جنب و جوش✅

بله احتمال خیلی خیلی زیاد..خوندی بار اطلاعاتی خوبی هم داری اما همین تلاشتو ادامه بدی خیلی نتیجه ی به ...

به نظرت برمیگرده؟

خواهرش ازم بد میگه؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

کاری که پیگیرم جور میشه؟

بله

یکی هم هست می‌تونه کمکت کنه اگر لفظی تا الان نگفته ، از این به بعد بیاد و بگه راحت مثل آب خوردن کارت اوکی میشه 

اگرم نیاد جلو بازم کارت جور میشه نگران نباش🌟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز