medisa_80m مدیر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 عنوان حس ششمی🌠🫐 | مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست کوتاه بپرسید هر چی حس کنم میگم✨یه سوالو تکرار نکنید توی یه متن هر سوالی دارین بپرسید اونایی که حسم بگه میگم(عزیزان من ف.ال گیر و ..نیستم فقط حسم قویه اگر از بین چند تا یهو یکیش مطابقت نداشت هی نگید چرا ممنونم ازتون🌟) 1404/01/24 | 15:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alongasedak عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 574 بله اما بپا دوباره نره سمتش..هر کسی که حس میکنی از طریقش میتونه بعد ترک دوباره وسوسه ش کنه رو تا ج ... یبار خیانت کرده. خیلی میترسم بازم اینکارو کنه حس قلبیتونو گفتید؟
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12792 یعنی دلش نمیخواهد بری تهران حالا ممکنه از دشمنی هم نباشه بیشتر حسم میگه از ترسه..امسال میری گفتم که ... اسی جواب منم بده دیگه روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
ملیکا123456 عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 1994 یعنی دلش نمیخواهد بری تهران حالا ممکنه از دشمنی هم نباشه بیشتر حسم میگه از ترسه..امسال میری گفتم که ... گلم میشه بگی منو و محمد بهم برمیگردیم و ازدواج داریم با هم؟لطفا جوابمو بده لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 3137 یعنی دلش نمیخواهد بری تهران حالا ممکنه از دشمنی هم نباشه بیشتر حسم میگه از ترسه..امسال میری گفتم که ... حست درباره من میگی هرچی کحس میکنی درباره ایندم
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 3137 یعنی دلش نمیخواهد بری تهران حالا ممکنه از دشمنی هم نباشه بیشتر حسم میگه از ترسه..امسال میری گفتم که ... حست درباره من میگی هر چی که حس میکنی درباره آیندم
مرضیه02 عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1534 ۳/۴ماه دیگه خیلی احتمال قوی داره باردار بشی💕توکل کن به خدا مصلحت هستاگر دیر میده هم یدونه قشنگ و خو ... قربونت برم عزیزم انشاالله 🤲
aydook عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 5730 I actually didn't wanna cut my hair ,but because l was out of money I decided to sell it !But now l ... You built me up with your wishing hellI didn't have to sell youYou threw your money in the pissing wellYou do just what they tell you🤧🤧🤧🤧
aydook عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 5730 آیا به جز ننم اینا و اخیرا نی نی سایتیا بنده رو کسی میشناسه در دنیا ؟!
aydook عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 5730 حست درباره من میگی هر چی که حس میکنی درباره آیندم فقط حس میکنم خیلی عوضی ای! شوخی کردم🤧🤧
2001raha عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 528 پشیمون شده اما یکدنده س برنمیگردهمگر اینکه شما بهش چرغ سبز نشون بدی که اونمتهش منت میزاره که شما خ ... اگه چراغ سبز نشون بدم خودش میاد یا کلا خودم باید برم سمتش؟ یا ممکنه مثلا در حد بیو گذاشتن پشیمونیشو نشون بده؟ الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8622 بله موفق میشیدر مورد شراکت بگم ممکنه پیشنهاد کاری داشته باشی پس حواست خیلی جمع باشه ازت سوءاستفاده ... عالی بود پس یه نظرت اون نامزدی و ازدواج برام کیه ؟ و با چطور ادمی؟شغلی و ظاهری
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 با س ازدواج دارم؟اگه نه اون کیه ؟ چه وقت بله ازدواجتون میشهامسال احتمال زیاد داره پیش قدم بشنمادر یا خواهرش خیلی تاثیر دارن تو ازدواجتونا
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 کدوم رشته رو قبول میشم؟آیا خانواده م در نهایت به اون رشته که دوست دارم رضایت میدن ؟کدوم رشته به صلاح ... میتونم بگم توی هر دو رشته خوبیهاما اونی که پدر مادرت میگن بیشتر به صلاحتهاونی که خودت دوست داری آینده داره و توش خیلی پیشرفت داری...در کل هر دو خوبه بدی نداره مادر پدرتم صلاحتو میخوانانتخاب آخر با خودته✅