2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست
حستون راجع به ویژگیام؟ایا با شخص موردنظرم وارد رابطه میشم؟در کل هرچی راجع به ارتباطمون حس میکنی .. م ...

ببین یه چیز مهمتر میگم!

از رها کرد یا رها شدن نترس!

از اینکه چیز تازه ای رو شروع کنی حالا چه معاشرت چه مکان و راه یا هرررر چی نترس!

نه همیشه اما به وقتایی ریسک کنی همین باعث برنده شدنته!

بله بستگی به فرد رو به روت داره اگه زودتر ذهنشو جمع و جور کنه و یکدل بشه بزودی تا تابستان...

توی رابطه تون قهر و آشتی زیاده..طرفت اهل امتحان کرده بپا!سخت برا زندگی یکیو انتخاب می‌کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین یه چیز مهمتر میگم!از رها کرد یا رها شدن نترس!از اینکه چیز تازه ای رو شروع کنی حالا چه معاشرت چه ...

عزیزم من رشته ای که میخوام قبول میشم؟

بعضی زخم ها خوب نمیشن فقط با گذر زمان بهشون عادت میکنی🙂

سارا راه همه جی براش بسته شده کار و رابطه ..همش شکست خورد اتفاق مثبتی میوفته براش

امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

سارا راه همه جی براش بسته شده کار و رابطه ..همش شکست خورد اتفاق مثبتی میوفته براش

اتفاق مثبت میوفته در صورتی که بفهمه اطرافش بد و خوب کیه یکمم مسیر زندگیش تغییر بده با آدمهای هدفدار و موفق باشه بهتره!

پشت این سارا نام خیلی حرفه..نمیگم حرف بد اما خیلی پشتش آدم بیکار و پیگیر و حراف هست

ببین یه چیز مهمتر میگم!از رها کرد یا رها شدن نترس!از اینکه چیز تازه ای رو شروع کنی حالا چه معاشرت چه ...

چقدر درست بود😳😳😳😳😳

پیشنهاد میکنی چطور باهاش رفتار کنم؟

نسبت به وقتایی که یهو زیاد هست و بعد کمرنگ میشه چطور باشم؟

و ممنونم بابت وقتی که گذاشتی🩷

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 
سلام عزیزم میشه بگی که بعد این مدت پشیمون شده؟ ممکنه برگرده؟

پشیمون شده اما یکدنده س برنمی‌گرده

مگر اینکه شما بهش چرغ سبز نشون بدی که اونم

تهش منت می‌زاره که شما خواستیدش

بابام 50 سال پیش سربازیش یکدفعه از تهران به شهر دور می افته.

حالا بابام یه خوابی دیده که کسی جادو کرده تا به شهر دیگه بیفته و از یه دختری دور بشه 

و در همون دوران اون دختر با کس دیگه ازدواج می کنه.

آیا واقعا کسی بابام رو جادو کرده بوده یا نه تقدیرش این بوده با اون دختر ازدواج نکنه؟؟؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
حست راجب من ؟آیا ح از من خوشش میاد یا نه ؟

خلاق و مبتکر / انتخاب های وسواسی و دقیقی داری

معیارهایی که تو رابطه داری رو یکم اصلاح کن

به ظاهرت خیلی اهمیت میدی

موهات بلنده یا بلند بوده؟کوتاه نکن

بله هم خودش خوشش میاد هم نمی‌دونم یه داداش یا یه رفیق مثل برادر کنارشه که خیلی درموردت میشینه با اون صحبت می‌کنه و ازت میگه اون طرف مقابلشم یه مدت سعی کرده منصرفش کنه اما دیده واقعا خوبی دیگه چیزی نمیگه

فقط ی رغیب داری که خوب طرف مقابلتو بلده ممکنه اکسش باشه یا یه همچین حالتی