2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست
بله اما بپا دوباره نره سمتش..هر کسی که حس می‌کنی از طریقش می‌تونه بعد ترک دوباره وسوسه ش کنه رو تا ج ...

یبار خیانت کرده. خیلی میترسم بازم اینکارو کنه‌ حس قلبیتونو گفتید؟ 

یعنی دلش نمی‌خواهد بری تهران حالا ممکنه از دشمنی هم نباشه بیشتر حسم میگه از ترسه..امسال میری گفتم که ...

اسی جواب منم بده دیگه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی دلش نمی‌خواهد بری تهران حالا ممکنه از دشمنی هم نباشه بیشتر حسم میگه از ترسه..امسال میری گفتم که ...

گلم میشه بگی منو و محمد بهم برمیگردیم و ازدواج داریم با هم؟

لطفا جوابمو بده

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

پشیمون شده اما یکدنده س برنمی‌گردهمگر اینکه شما بهش چرغ سبز نشون بدی که اونمتهش منت می‌زاره که شما خ ...

اگه چراغ سبز نشون بدم خودش میاد یا کلا خودم باید برم سمتش؟ یا ممکنه مثلا در حد بیو گذاشتن پشیمونیشو نشون بده؟

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
بله موفق میشیدر مورد شراکت بگم ممکنه پیشنهاد کاری داشته باشی پس حواست خیلی جمع باشه ازت سوء‌استفاده ...

عالی بود پس یه نظرت اون نامزدی و ازدواج برام کیه ؟ و با چطور ادمی؟شغلی و ظاهری

کدوم رشته رو قبول میشم؟آیا خانواده م در نهایت به اون رشته که دوست دارم رضایت میدن ؟کدوم رشته به صلاح ...

میتونم بگم توی هر دو رشته خوبیه

اما اونی که پدر مادرت میگن بیشتر به صلاحته

اونی که خودت دوست داری آینده داره و توش خیلی پیشرفت داری...

در کل هر دو خوبه بدی نداره مادر پدرتم صلاحتو میخوان

انتخاب آخر با خودته✅

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز