2777
2789
عنوان

سایت نون

3701 بازدید | 22 پست

سلام یک ماهی میشه یکی از این خارجیایی که تو تلگرام پیام میدن .بهم پیام داد و یک هفته ای چت کردیم باهم گفتش که میخاد بیاد ایرانو عاشق شده و کل داستان زندگیشو تعریف کرد.بعد یک هفته ازم خاست که تو یه کاری بهش کمک کنم و لینک سایت رو داد بهم گفتش که با کد دعوتش ثبت نام کنم بعدش از اکانتی که برای خودم باز کردم کد دعوت خودمو بفرستم تا اون بشه زیر مجموعه من و من براش کار کنم و براش انجام دادم .اون ۵۰۰ دلار شارژ کرد حسابشو من تا ۶۰ تا سفارشو براش تکمیل کردم ۵۰۰ داارش شد ۱۰۰۰ دلار .این وسط برای منم ۴۰ دلار بخاطر اینکه زیر مجموعه من بود ریک بک میومد .منم خوشحال از خدا بیخبر یکی دو روز با همین ریک بکه کار کردم باهاش شد ۳۰۰ دلار و بعد دو سه روز اومد گفت بیا مبلغو افزایش بدیم .البته من با همون ریک بک هنوز داشتم کار میکردمو و هنوز مبلغی از خودم وارد نکرده بودم .اون با ۱۰۰۰ دلار شروع کرد درامد شد ۳۰۰۰ دلار و واسه من ۴۰۰ دلار ریک بک اومد 🥲.دوباره اکانت خودمو شروع کردم به کار دیدم سایته هی میگه ۳۰۰ دلار بریز ۴۰ دلار سود تا رسید به ۳۰۰۰ دلار بریزم که ۲۰۰۰ دلار سود بده و الان هیچی ۱۵۰۰۰ دلارم تو سایته یا دست ایناست نمیدونم .با پشتیبانی خود سایت نون در میون گذاشتم ناامیدم نکردن گفتن که پیگیری میکنن و الان منتظرم ....حواستون باشه بچه ها 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
نون
0
0%
نون
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین؟داستان سایت نون چی شد؟ تونستید پولتون رو برگردونید؟ این اتفاق برای ما هم افتاده، راهنمایی ...

سلام چقدر پول ریختی دیگه هرچی ضرر کردی اصلا پول واریز نکن

سلام خوبین؟داستان سایت نون چی شد؟ تونستید پولتون رو برگردونید؟ این اتفاق برای ما هم افتاده، راهنمایی ...

سلام من هم همین اتفاق واسم افتاده با چند نفر دیگه در حال شکایتیم میشه لطفا اگه عکس ایدی یا شماره تلفنشون رو دارید بزارید 

سلام من هم همین اتفاق واسم افتاده با چند نفر دیگه در حال شکایتیم میشه لطفا اگه عکس ایدی یا شماره تلف ...

سلام. لطفا اگه شکایت کردین بفرمایید پولتون رو نتونستید برداشت بزنید یعنی یا چیزی اگه گفتن اعلام کنید ممنون میشم 

09220280577

منم ب دامش افتادم صد تومن از این اون قرض کردم ریختم ب این سایت بعد این که کارمو انجام دادم برداشت زدم نیودمد ب صرافی ی روز تموم منتظر مبودم هی همش چک میکردم تا این که رفتم به پشتیبانیش پیام دادم الکی گفت آدرس کیف پولت اشتباه بوده برا همین خاطر برگشت خورد به حساب تو فروشگاه دوباره برداشت بزن منم رفتن دوباره برداشت زدم خطا داد گفت دوباره باید وظایفت رو تموم کنی تا بتونی برداشت بزنی دوباره همین کارو انجام دادم الان پولم رسیده به ۷۰۰۰هزار دلار .داداس کلاه برداریه نکنین من خودمو بدبخت کردم شما نکنین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز