2821
2789
عنوان

سایت نون

| مشاهده متن کامل بحث + 3707 بازدید | 22 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام و وقت بخیر 

با احترام خدمت آقایان و خانم های محترم که داخل نون شاپ متحمل ضرر شدن، تو یکی از سایت ها شماره گذاشته بودم خوشبختانه خیلی ها پیگیر بودن تو مرحله اول یا دوم برداشت زدن و ادامه ندادن خداروشکر سودی هم دستشون اومد... 

تعدادی نیز هستن پیگیر شکایت بودن ولی متاسفانه جواب امیدوار کننده ای نشنیدن . هر عزیزی مایل به پیگیری هستن به آیدی یا شماره زیر پیام بدن جهت تبادل نظر داخل یک گروه. 

آیدی تلگرام :

R1992_rahm@

شماره تماس:

09220280577 

سلام من هم همین اتفاق واسم افتاده با چند نفر دیگه در حال شکایتیم میشه لطفا اگه عکس ایدی یا شماره تلف ...

سلام خوبین ما همه گرفتار این مشکل شدیم لطفا تو گروه واتساپی ما عضو شین مدرک های زیادی پیدا کردیم و درحال پیگیری هستیم

بدلیل خطای سایت نمیشه لینک گروه بزارم لطفا به این شماره در واتساپ پیام بدین تا عضو گیری انجام شه

09054521450

سلام دوستان درباره کلاهبرداری سایت Noon shop هر مدرکی دارین داخل گروه واتساپی ما ارسال کنید این موضوع درحال پیگیری هست و بزودی دستگیر میشه لطفا عضو گروه ما شوید خبرها اطلاع رسانی میشه

برای عضو شدن در گروه به شماره زیر در واتساپ پیام دهید.

09054521450