2777
2789
برای کاهش اشتها منیزیم و امگا ۳ کنار هم خیلی عالیه میل به شیرینی رو هم کمتر میکنه اما برای کاهش وزن ...

من این وزنم از خوردن زیاده خیلی اشتها دارم نمی‌دونم اصلا چیکار اصلا رژیم هم دوست ندارم.از یه طرفی میترسم ریسک کنم قرص بخورم میترسم عوارض داشته باش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بی خطر ترین راه رژیمه ادم باید واسه چیزی که میخواد تلاششو کنه

میدونم باید اراده داشته باشی اما برای من که این همه سال بدون رژیم بودم واقعا خیلی سخته

میدونم باید اراده داشته باشی اما برای من که این همه سال بدون رژیم بودم واقعا خیلی سخته

باید کم کم شروع کنی من خودمم همچین تفکری داشتم هی رژیم نگرفتم هی نگرفتم تا اینکه به خودم اومدم دیدم ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم بعد که رژیم گرفتم دیدم چقدر ساده بوده و من پشت گوش مینداختم

به هر حال موفق باشید

من همه این ۳۰ کیلو رو با رژیم و ورزش اصولی توی ۱۰ ماه کم کردم بدون اینکه ذره ای حالم بد بشه

پاهام از بالا تا پایین درد می‌کنه می‌تونه از همین وزنم باش

ژریمتون چجوری بوذ

کالری شماری من اومدم حساب کردم که توی حالت عادی چقدر میخورم بعد ۳۰۰ تا کم کردم ازش بعد دوباره پایان هر هفته ۳۰۰ تا کمتر میکردم چون من خیلییی میخوردم تا اینکه رسید به عدد ۱۲۰۰ تا از اینجا به بعد عددشو کمتر نکردم ولی وزنم کمتر میشد البته کلی پروتئین استفاده میکردم که عضله از دست ندم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز