2777
2789

دخترم کلاس اوله . چند ماه اولو حسابی حرص میخوردم و سخت میگرفتم تا راه بیفته و تکالیفش کامل کنه . تاپیکاشم هست . ولی دیگه انگار خسته شدم برام مهم نیست .فقط یه ساعت خاموشی ۹ و نیم  براش گذاشتم که زودتر بخوابه و صبحا سرحال باشه میره مدرسه . 

بنظرتون تا کی باید پا به پاشون باشیم؟ من که یه بیخیالیه عجیبی گرفتم از خودم تعجب می‌کنم.  یعنی از خدامه که بنویسه ها .ناراحت میشم ننویسه و همش چشمم بهشه .  اما ننویسه هم دیگه میگم خودش مدیریت کنه و عواقب کاراشو  بپذیره .بهش میگم  خودت میدونی و معلمت .

نه خیلی سختگیر باشین نه کلا ولش کنین،،اگه خیلی سخت بگیرین لجباز و وابسته می‌شه،کامل هم ولش کنین درس نمی‌خونه..

سعی کنین در طول روز یه چند ساعتی رو فقط برا درس اختصاص بدین،پایه اول پایه حساسیه

🤍🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من از روز اول هیچ دخالتی توی درسم نکرد در حدی که حسرت می‌خوردم به دفترای رنگ شده بقیه بچه‌ها ح ...

نه من اینجوری نیست که همراهیش نکنم . دیکته میگم هر سوالی اشکالی داشته باشه جواب میدم اما مثلا قبلا تا هر موقعی که تموم بشه بیدار می موندیم تا بنویسه . میخواستم تمام و کمال انجام بده . اما الان خب ۶ ۷ ماه گذشته . دیگه باید خودش آشنا باشه و براش مهم باشه نه که هی من بگم بنویس بنویس 

نه خیلی سختگیر باشین نه کلا ولش کنین،،اگه خیلی سخت بگیرین لجباز و وابسته می‌شه،کامل هم ولش کنین درس ...

درسته . من اینجوری نیستم که ولش کنم اما خودش بیخیال درس و مشقه. نظر معلمش براش مهمه ها . اما انگار خیالش راحته من راش میندازم . آروم آروم مینویسه . وسطش هی میخواد بازی کنه . غذا خوردنشو خیلی طول میده . امروز ۱ ساعت و بیست دقیقه پای میز غذا بود آخرم دعواش کردم تا تموم کنه بره استراحت بعد پاشه بنویسه . الانم شاید یک سوم مشقاشو نوشته با کلی تذکر از من  که میگم بازی رو ول کن . هی حرف نزن . بنویس . ولی از ظهر بهش گفتم ۹ و نیم خاموش میکنم الان میخوام پای حرفم بمونم . 

آخه دیر هم بخوابه از اونور صبح خسته هست توی کلاس هم یادگیریش کم میشه دیگه . 

درسته . من اینجوری نیستم که ولش کنم اما خودش بیخیال درس و مشقه. نظر معلمش براش مهمه ها . اما انگار خ ...

درسته،،کلا تو پایه اول بچه تو حال و هوای بازی هست تا درس،از پایه دوم درس‌خون تر می‌شه

🤍🦋

نه معلم نیستم صرفا بر اساس تجربه ای که از دوران دانش آموزی خودم داشتم راهنمایی‌تون کردم😅

اهان . آره ولی بخدا ما چهار تا بچه بودیم مامانم خودش میگه ذره ای اذیت نشده سر درس ما . من خودم  یادمه از مدرسه میومدم هنوز مقنعمو درنیاورده می‌نشستم پای درس و مشقم همیشه هم شاگرد اول بودم.  این بچه های این نسل خیلی حرص میدن . مدرسه ها هم انتظاراتشون از والدین خیلی بالاست .