2777
2789

دخترم کلاس اوله . چند ماه اولو حسابی حرص میخوردم و سخت میگرفتم تا راه بیفته و تکالیفش کامل کنه . تاپیکاشم هست . ولی دیگه انگار خسته شدم برام مهم نیست .فقط یه ساعت خاموشی ۹ و نیم  براش گذاشتم که زودتر بخوابه و صبحا سرحال باشه میره مدرسه . 

بنظرتون تا کی باید پا به پاشون باشیم؟ من که یه بیخیالیه عجیبی گرفتم از خودم تعجب می‌کنم.  یعنی از خدامه که بنویسه ها .ناراحت میشم ننویسه و همش چشمم بهشه .  اما ننویسه هم دیگه میگم خودش مدیریت کنه و عواقب کاراشو  بپذیره .بهش میگم  خودت میدونی و معلمت .

نه خیلی سختگیر باشین نه کلا ولش کنین،،اگه خیلی سخت بگیرین لجباز و وابسته می‌شه،کامل هم ولش کنین درس نمی‌خونه..

سعی کنین در طول روز یه چند ساعتی رو فقط برا درس اختصاص بدین،پایه اول پایه حساسیه

🤍🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من از روز اول هیچ دخالتی توی درسم نکرد در حدی که حسرت می‌خوردم به دفترای رنگ شده بقیه بچه‌ها ح ...

نه من اینجوری نیست که همراهیش نکنم . دیکته میگم هر سوالی اشکالی داشته باشه جواب میدم اما مثلا قبلا تا هر موقعی که تموم بشه بیدار می موندیم تا بنویسه . میخواستم تمام و کمال انجام بده . اما الان خب ۶ ۷ ماه گذشته . دیگه باید خودش آشنا باشه و براش مهم باشه نه که هی من بگم بنویس بنویس 

نه خیلی سختگیر باشین نه کلا ولش کنین،،اگه خیلی سخت بگیرین لجباز و وابسته می‌شه،کامل هم ولش کنین درس ...

درسته . من اینجوری نیستم که ولش کنم اما خودش بیخیال درس و مشقه. نظر معلمش براش مهمه ها . اما انگار خیالش راحته من راش میندازم . آروم آروم مینویسه . وسطش هی میخواد بازی کنه . غذا خوردنشو خیلی طول میده . امروز ۱ ساعت و بیست دقیقه پای میز غذا بود آخرم دعواش کردم تا تموم کنه بره استراحت بعد پاشه بنویسه . الانم شاید یک سوم مشقاشو نوشته با کلی تذکر از من  که میگم بازی رو ول کن . هی حرف نزن . بنویس . ولی از ظهر بهش گفتم ۹ و نیم خاموش میکنم الان میخوام پای حرفم بمونم . 

آخه دیر هم بخوابه از اونور صبح خسته هست توی کلاس هم یادگیریش کم میشه دیگه . 

درسته . من اینجوری نیستم که ولش کنم اما خودش بیخیال درس و مشقه. نظر معلمش براش مهمه ها . اما انگار خ ...

درسته،،کلا تو پایه اول بچه تو حال و هوای بازی هست تا درس،از پایه دوم درس‌خون تر می‌شه

🤍🦋

نه معلم نیستم صرفا بر اساس تجربه ای که از دوران دانش آموزی خودم داشتم راهنمایی‌تون کردم😅

اهان . آره ولی بخدا ما چهار تا بچه بودیم مامانم خودش میگه ذره ای اذیت نشده سر درس ما . من خودم  یادمه از مدرسه میومدم هنوز مقنعمو درنیاورده می‌نشستم پای درس و مشقم همیشه هم شاگرد اول بودم.  این بچه های این نسل خیلی حرص میدن . مدرسه ها هم انتظاراتشون از والدین خیلی بالاست . 

2790
2778
2791
2779
2792